Hapisten çıkan katil ağabey, annesinin gözleri önünde kardeşini bıçakladı

Cezaevinden çıkan ağabey, kardeşiyle nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü kavga etti. Kavga sonucunda ağabey eline aldığı bıçakla kardeşini yaraladı. O anlara tanıklık eden anne ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Olay, merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi Şenay Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, aynı evde yaşayan M.D. ve R.D. kardeşler evin terasına alkol içmek için çıktılar. İki kardeş arasında bilinmeyen sebepten ötürü tartışma çıktı. Sözlü tartışma büyüyünce ağabey M.D. eline aldığı bıçakla kardeşi R.D'yi karnından bıçakladı. 

Hapisten çıkan katil ağabey, annesinin gözleri önünde kardeşini bıçakladı

Ağabeyin 20 yıl önce bir kadının boğazını keserek ölümüne sebep olduğu, cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlileri geldi.

Hapisten çıkan katil ağabey, annesinin gözleri önünde kardeşini bıçakladı - Resim : 2

Durumu ağır olan kardeş R.D yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri ağabey M.D’yi gözaltına aldı. Bu anlara tanık olan anne gözyaşlarına hakim olamadı.

Hapisten çıkan katil ağabey, annesinin gözleri önünde kardeşini bıçakladı - Resim : 3

 

Hapisten çıkan katil ağabey, annesinin gözleri önünde kardeşini bıçakladı ile ilgili etiketler Bursa Osmangazi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.