Hapishanede akılalmaz olay! Kadın mahkum cinsel organına 'silah' sakladı...

ABD'de duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. 39 yaşındaki bir kadın mahkumun hapishaneye girmeden önce cinsel organına içi mermilerle dolu bir silah yerleştirdiği ortaya çıktı. Çıplak aramada dahi bulunamayan silah, mahkum arkadaşlarının kadını ihbar etmesi üzerine ele geçirildi. 39 yaşındaki kadın silahın bulunmasının ardından 10 yıl daha hapis cezasına çarptırıldı.

ABD'nin Missouri eyaletinde 39 yaşındaki Amy Wilhite isimli kadın tamamen dolu olan 22 kalibrelik bir tabancayı cinsel organının içinde saklayarak hapishaneye getirdi. 

ABD Missouri'deki Boone County Hapishanesine getirilen uyuşturucu taşıma suçundan 5 yıl hapis yatması kararı verilen 39 yaşındaki kadın cezaevine gelmeden önce cinsel organına içi dolu bir tabanca yerleştirdi.

ÇIPLAK ARAMADA BİLE BULUNAMADI

Memurların hapishaneye getirilen kadını çıplak aramasına rağmen farketmedikleri tabanca haftalar sonra ortaya çıktı. Müfettişler, Wilhite'ın daha önce de silahlarla iligli pek çok sabıkası bulunduğu için kişisel eşyalarının içine gizlenmiş bir silahın olabileceğini iddia etti.

Hapishanede akılalmaz olay! Kadın mahkum cinsel organına 'silah' sakladı...

"BAŞKA BİR KADIN TUTUKLU İÇİN GETİRDİM"

İddia sonrası sorguya çekilen Wilhite, ateşli silaha sahip olduğunu kabul etti fakat silahı  başka bir kadın tutuklu için getirdiğini söyledi. Bu açıklama sonrası Wilhite ile birlikte hapis yatan diğer mahkumları da sorguya çeken memurlar,  39 yaşındaki kadının cinsel organında silah sakladığını öğrendi.

Olayın ardından kadının vajinasından çıkarılan silah sonrası Wilhite'a 10 yıl hapis cezası verildi.

Hapishanede akılalmaz olay! Kadın mahkum cinsel organına 'silah' sakladı... - Resim : 2

 

Hapishanede akılalmaz olay! Kadın mahkum cinsel organına 'silah' sakladı... ile ilgili etiketler silah hapis ABD cinsel organ tutuklu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.