Hapis şoku! Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç Aşık arasındaki davada mahkeme kararını verdi

Eski milli futbolcu Emre Aşık ile Yağmur Aşık'ın çekişmeli devam eden boşanma davasında yeni bir gelişme yaşandı. Yağmur Aşık, boşanma aşamasında olduğu eşi Emre Aşık’ın kendisine karşı aldırdığı koruma kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 günlük zorlama hapsine çarptırıldı.

Eski futbolcu Emre Aşık ile 8 yıllık eşi Yağmur Aşık'ın olaylı boşanma davasının görülmesine devam edildi. İstanbul 10. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada davacı-karşı davalı Emre Aşık ve taraf avukatları hazır bulundu. Davacı - karşı davalı Yağmur Aşık duruşmaya katılmazken, gizlilik kararı olan duruşmaya basın mensupları alınmadı.

Emre Aşık - Yağmur Sarnıç

3 GÜN ZORLAMA HAPİS YATACAK

Duruşmada, Emre Aşık’ın kendisine karşı aldırdığı koruma kararına muhalefet ettiği iddia edilen üç çocuğunun annesi Yağmur Aşık hakkında 3 gün zorlama hapsi kararı verildi.

 

DURUŞMA ERTELENDİ

Tanıkların bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine karar veren mahkeme, duruşmayı eksik hususların giderilmesi için erteledi.

Emre Aşık Yağmur Aşık

''YAĞMUR SARNIÇ'A TAZYİK HAPSİ ÇIKTI''

Duruşmanın ardından açıklama yapan Emre Aşık’ın avukatı Funda Sadıkahmet, “Duruşmamız ertelendi. Zaten biliyorsunuz yayın yasağı ve gizlilik kararı var. Onun dışında koruma kararını ihlalden dolayı bir başvurumuz olmuştu. Yağmur Sarnıç’a tazyik hapsi çıktı. Onun icra edilmesini bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.


NE OLMUŞTU?

Emre Aşık, üç çocuğunun annesi Yağmur Aşık'a kendisini dolandırdığını, para sakladığını ve başka erkeklerle gezdiğini iddia ederek 2019 yılında çekişmeli boşanma davası açmıştı. Yağmur Aşık'ın çalıştığı oteli bastığını ileri süren Emre Aşık, "Emre'nin 'e'si kalmayacak. Türkiye'de seni bitireceğim' diyerek kendisini tehdit eden Yağmur Aşık'ı savcılığa ihbar etmişti.Bununla birlikte Yağmur Aşık ile cezaevi firarisi olan eski sevgilisi Erdi Sungur, Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptıkları iddiasıyla Düzce Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılaması devam ediyor.

ÇOCUKLAR HACİZ KARARIYLA ALINDI

Mahkeme, önce çocukların geçici velayetini Yağmur Aşık'a vermiş ve aylık 10 bin lira nafaka ödenmesini hükmetmişti. Emre Aşık, daha sonra eşinin çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yağmur Aşık hakkında 'basit yaralama ve kötü muamele' suçundan 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmasının ardından Aile Mahkemesi, üç çocuğun geçici velayetini baba Emre Aşık'a verdi. Emre Aşık da çocuklarını haciz kararıyla Yağmur Aşık'tan almıştı.

'NAFAKA ÖDEMEK İSTEMİYORUM'

Geçtiğimiz celselerde Yağmur Aşık adliyeye sevgilisi Beycan Şenürek ile birlikte gelmişti. Duruşmada söz alan Emre Aşık, eşinin televizyon programlarına katılarak başka bir erkekle birlikte olduğunu açıkladığını ve artık ona nafaka vermek istemediğini söylemişti.

 

 

 

Hapis şoku! Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç Aşık arasındaki davada mahkeme kararını verdi ile ilgili etiketler Emre Aşık Yağmur Aşık mahkeme hapis cezaevi Yağmur Sarnıç boşanma davası zorlama hapis hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.