Hapis cezası alan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin avukatı Şeyda Yıldırım'ı topa tuttu

Ünlü manken Deniz Akkaya, kızı Ayşe'nin babası iş insanı Efe Önbilgin ile geçtiğimiz günlerde davalık olmuştu. Şimdi de sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile davalık olan Akkaya, Ciğerci'nin avukatlığını yapan Şeyda Yıldırım için açtı ağzını yumdu gözünü. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Akkaya, avukat Yıldırım için 'Tüm erkek müvekkillerine aşık olup kadınlara düşman olan bir avukat' ifadelerini kullandı.

Son günlerde söyledikleri yüzünden mahkeme koridorlarından ayrılamayan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle çiftle davalık oldu. Eski sevgilisi Efe Önbilgin'in safına geçen Şeyda Yıldırım'la arası açılan Akkaya, ünlü avukatın, Selin Ciğerci'yi savunmasına sinirlendi.

Hapis cezası alan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin avukatı Şeyda Yıldırım'ı topa tuttu


AKKAYA 3 GÜN ZORLAMA HAPİS YATACAK

Üç yıl önce ameliyatla cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, 43 yaşındaki ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya'nın "Söylemezsem Olmaz" programında, kendisi ve eşi Gökhan Çıra hakkında yaptığı açıklamalarından dolayı Akkaya’ya 3 ay tedbir kararı aldırmıştı. Kararı ihlal eden Akkaya'nın 3 gün süreyle zorlama hapsi istendi. Zorlama hapis cezasıyla karşı karşıya kalan Akkaya, avukat Şeyda Yıldırım'ı sosyal medyada isim vermeden yaptığı açıklamalarla topa tuttu.

 Hapis cezası alan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin avukatı Şeyda Yıldırım'ı topa tuttu - Resim : 2

''TÜM ERKEK MÜVEKKİLLERİNE AŞIK OLUP KADINLARA DÜŞMAN OLAN AVUKAT...''

İşte Deniz Akkaya'nın avukat Şeyda Yıldırım'ın ismini vermeden Instagram'dan yaptığı o açıklamalar:

''Degerli basin mensubu dostlarım,
Biliyorsunuz gecen günlerde, Ayseyi kucağıma aldığımdan beri bana karsi yürütülen mobbing davalarından birini yine kazandım.Surec beklendiğinde benim hakli olduğum ortaya hep cikti ama erken el altindan dagitilan haberlerle hep onden gereksiz haberlerin icinde buldum kendimi.once basinda mahkum edildim,mahkeme salonunda hakli ciktim.
Az once yine benzer bir olay kulağıma geldi.maalesef bunu hep yapan ayni el...
Bu el bir kadin avukat,maalesef bu mesleği en kirli icra edenlerden.Zamaninda Kurtlar Vadisi ndeki Elifin kendinden ilham alındığını düşünerek hayatının tek kariyer başarısı olarak bunu anlatan birisi kendisi.davali tarafin kadini ile arkadaş olup,sonra erkek tarafina usulsuzce gecis yapıp bu meslegi ayaklar altina alarak aslen Baroda bile tutulması bu meslege hakaret bir avukat.Genel olarak tum erkek müvekkilerine asik olup kadinlara dusman olan bir avukat.cocuklu evli mutlu her kadına husumet guden birisi bu.Mafyanin ülkemizde kol gezdigi donemde populer olup simdilerde sadece bu populer kültüre yenik dusenlerin avukati..Son bilgi olarak benim avukatim iken karsi tarafın sahit listesinde gorerek aslen yaptigi meslege bu kadar ihanet eden birisi.
AYSENİN babasi ile aramizda asla sağlıklı bir ilişki insa etmemize izin vermeyen,bu nedenle mahkeme salonlarinda hep bize yenilen bir avukat kendisi.
Bunun en büyük derdi bence benimle degil Ayse ile...Ona baktikca kendi eliyle teslim ettigi masumiyetini,iyiliği ve guzelligi görüyor ve aslen benden degil Ayseden nefret ediyor...
GELELIM KONUYA,buradaki yenilgiler nedeniyle benim kimle davam olursa bu sahislarla anlasip sürekli karsima çıkmakta.Simdi yine sonuca baglanmadan itiraz hakkimizi kullanmaya firsat vermeden el altindan Denize 3 gun hapis karari çıktı diye dava dilekçesi dagitmis.usulsuz isler senden sorulur Çünkü senin alanin hukuk degil hukuk dışı zaferler.
ITIRAZ HAKKIMIZ Sakli bir karara lutfen oldu bitti diye yine haber girmeyiniz,bu avukat hanımin her servis ettigi karar geri döndü.
Bu fotoğrafta sana kötü kadin...Acilarin,kinin,yalnızlığın birgun biter ümidiyle...Anne olamadin belki birgun iyi ve hakkaniyetli bir insan olmayi seçersin''

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deniz Akkaya (@denizakkayaofficial)'in paylaştığı bir gönderi

Hapis cezası alan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci'nin avukatı Şeyda Yıldırım'ı topa tuttu ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Selin Ciğerci hapis gökhan çıra hapis cezası zorlama hapis şeyda yıldırım avukat şeyda yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.