Hansi Flick, Almanya Milli Takımı'nın başına geçti!

Almanya Futbol Federasyonu, Almanya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğüne Bayern Münih'ten ayrılan Hansi Flick'in getirildiğini açıkladı.

Almanya Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörlüğüne Bayern Münih'ten ayrılan Hansi Flick'in getirildiğini açıkladı. Euro 2020'nin ardından görevden ayrılacak Joachim Löwü'ün yerine işbaşı yapacak Flick ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. 

7 KUPA KAZANDI

Bayern Münih ile 2019'da sözleşme imzalayan Flick, aralarında iki Almanya Ligi ve bir de Şampiyonlar Ligi olmak üzere 7 kupa kazanmıştı. 

Bayern Münih'ten Sportif Direktör Hasan Salihamidzic'le transferler konusunda anlaşmazlıklar yaşadığı ve bu yüzden ayrılık kararı aldığı basına yansıyan Flick, Almanya'nın Dünya Kupası'nı kazandığı 2014'te Joachim Löw'ün yardımcılığını yapmıştı.

Hansi Flick, Almanya Milli Takımı'nın başına geçti! ile ilgili etiketler Almanya Hansi Filick Almanya milli takımı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.