Hannibal'ın Unutulmaz Yüzü Gaspard Ulliel Hayatını Kaybetti!

37 Yaşında hayatını kaybeden Gaspard Ulliel Hannibal Rising ve Marvel Moon Knnight filmlerinin yıldızıydı. Alpler'de yaşadığı kayak kazası ile ünlü F1 Pilotu Michael Schumacher'in yaşadıklarını hatırlattı.

Alpler'de tatil yaparken geçirdiği kaza sonucu feci şekilde hayatını kaybeden dünyaca ünlü yıldız Gaspard Ulliel önceki gün geçirdiği kaza sonucu yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.

Ulliel, 2007'nin Hannibal Rising'inde genç Hannibal Lecter'ı ve 2014'ün biyografik filmi Saint Laurent'de moda devi Yves Saint Laurent'i canlandırdı. Gaspard Ulliel, sanat dünyasında yakışıklı ve yetenekli bir genç karakter olarak görülüyordu.

Menajeri duyurdu! Ünlü oyuncu Gaspard Ulliel kayak kazasında hayatını  kaybetti

GASPARD ULLİEL HAYATINI KAYBETTİ

2007 yılıda vizyona giren Hannibal Rising'de Hannibal Lecter karakteri ile hafızalara kazınan genç oyuncu Gaspard Ulliel'in ölümü sanat dünyasında şok etkisi yarattı.

Moon Knight' Star Gaspard Ulliel Dies Aged 37 Following Ski Accident

Chanel parfümlerinin reklam yüzü de olan Ulliel'in ölümünü ailesi de doğruladu. Gaspard Ulliel'in ölümüne sebep olan kaza ise yamaçlarda bir noktada bir başka kayakçı ile çarpışması oldu. Derhal helikopterle hastaneye kaldırılan Gaspard Ulliel kurtarılamadı.

Hannibal'ın Unutulmaz Yüzü Gaspard Ulliel Hayatını Kaybetti! ile ilgili etiketler oyuncu gaspard ulliel hannibal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.