Hannah Montana yeniden mi başlıyor?

Hannah Montana yeniden mi başlıyor? Bir Disney Channel dizisi olan Hannah Montana 4 sezon yayınlanmış ve 16 Ocak 2011'de "Wherever I Go" bölümü ile final yapmıştır. Dün Twitter'da ortaya atılan bir iddiaya göre Hannah Montana Netflix'te yeniden yayınlanmaya başlayacak. Miley Cyrus'un başrolünde oynadığı dizi hakkında çıkan bu söylenti vatandaşları heyecanlandırdı ve araştırmalar başladı. Hannah Montana yeniden mi başlıyor? Ne zaman başlayacak? Miley Cyrus Netflix ile mi anlaştı? İşte detaylar...

Hannah Montana yeniden mi başlıyor2011 yılında final yaparak sevenlerini üzen bir dönemin popüler ABD dizisi Hannah Montana yeniden mi başlıyor? Twitter'da ortaya atılan iddiaya göre Netflix Hannah Montana'yı satın aldı ve çekimlerine kısa süre içerisinde başlanacak. Peki Hannah Montana ne zaman başlıyor? Detaylar haberimizde...

Hannah Montana yeniden mi başlıyor?

HANNAH MONTANA NETFLIX'TE YENİDEN Mİ BAŞLIYOR?

Twitterda dolaşan bir iddiaya göre Hannah Montana Netflix'e geliyor. Bu gelişme hakkında atılan tweet ise 105bin beğeni aldı.

Hannah Montana, Miley Cyrus'un başrollüğünde 4 sezon yayınlandı. Sevilen dizi 98 bölüm yayınlandıktan sonra 2011'de final yaptı, ve tekrar ortaya atılan bu iddia dizinin sevenlerini son derece heyecanlandırdı.

Herhangi resmi bir duyuru olmamakla birlikte atılan tweetler şu şekilde;

HANNAH MONTANA

Hannah Montana, bir Disney Channel dizisi. Dizide çifte yaşam süren Miley Stewart konu ediliyor. Miley, 16 yaşında sıradan bir gençtir. Ama onun ikinci yüzü Hannah Montana ise dünyaca ünlü bir pop yıldızıdır. Miley'nin sınıf arkadaşları onun ikinci kişiliğini bilmemektedirler. Dünyayı dolaşır, hayranlarını aynı zamanda menajeri olan babasının yazdığı müzikle eğlendirir. Miley her çocuğun hayalindeki hayatı yaşar. Ancak gözkamaştırıcı yaşamın ve şöhretin limuzinler, şık giysiler, ünlülerle takılmak gibi getirileri olsa da Miley en çok kendisine diğer gençler gibi davranılmasını ve yaşıtları gibi bir yaşam sürmeyi ister.

Hannah Montana'nın 4. sezon çekimleri bitmiştir ve dizi finali 16 Ocak 2011'de "Wherever I Go" bölümü ile tamamlanmıştır.

Bölümler
Sezon Bölüm Sayısı Sezon İlk Gösterim Tarihi Sezon Final Tarihi
1 26 24 Mart 2006 30 Mart 2007
2 29 23 Nisan 2007 12 Ekim 2008
3 30 2 Kasım 2008 14 Mart 2010
4 13 11 Temmuz 2010 16 Ocak 2011
Filmler
Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert
Hannah Montana The Movie

Şarkılar
Need A Little Love (ft. Sheryl Crow )
Nobody's Perfect
Just Like You
We Got Party With Us (feat Jonas Brothers )
I Wanna Know You (feat David Archuleta )
If We Were A Movie (feat Corbin Bleu )
Rock Star
He Could Be The One
Super Girl
Just A Girl
Ice Cream Freeze (Let's Chill)
Every Part Of Me
Let's Get Crazy
Let's Do This
I Learn From You (feat Billy Ray Cyrus )
Bigger Than Us
Bone Dance
Dream
Hoedown Throwdown
It's Alright Here
No Stopping Me
Make Some Noise
Not This Girl
Old Blue Jeans
Rockin' Around The Christmas Tree
Spotlight
True Friends
Who Said
The Climb
The Other Side Of Me
This Is The Life
Mixed Up
You And Me Together
You'll Always Find Your Way Back Home
What's Not To Like
Are You Ready
Que Sera
Gonna Get This (feat Iyaz)
Kiss It Goodbye
The Best Of Both World
Butterfly Fly Away (feat Billy Ray Cyrus )
Wherever I Go

Soundtracklar
2006:Hannah Montana
Hannah Montana: Holiday Edition(Tatil Eki)
Hannah Montana: Special Edition (Özel Ek)
2007:Hannah Montana 2:Meet Miley Cyrus(Miley Cyrus la tanış)
Hannah Montana 2:Rock Star Edition(Rock star eki)
Hannah Montana 2:Non-Stop Dance Party(Durmadan Dans Partisi)
2008:Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Best of Both Worlds

Konseri
2008: Hannah Montana: Hits Remixed(Karıştırılmış Hitler)
2009: Hannah Montana: The Movie Soundtrack
2009: Hannah Montana 3
2010: Hannah Montana: Forever(Daima)
2011: Hannah Montana: Lets Dancing (Haydi Dansa)

NETFLIX

Netflix Inc., film-dizi yapımcılığı ve dağıtımı alanında iştigal eden Amerika kökenli kuruluş. 1997 yılında Kaliforniya'da Reed Hastings ve Marc Randolph tarafından kuruldu. İnternet üzerinden gerçek zamanlı veri akışı ve video-on-demand ile posta yoluyla DVD dağıtımı alanlarında uzmanlaştı. Adı, İngilizce internet anlamına gelen "net" ve Amerika'da günlük konuşma dilinde "filmler" anlamına gelen "flicks" kelimesinden türetildi.

Netflix’in ilk iş modeli DVD satışı ve kiralama üzerineydi. Ancak şirketin kuruluşundan yaklaşık bir yıl sonra Hastings, posta yoluyla DVD kiralamaya odaklanmak üzere DVD satışlarını durdurdu. 2007’de Netflix, akışkan medya aracılığıyla internet üzerinden film izleme olanağı sunarak iş alanını genişletti. 2010’da Kanada’ya açıldı ve zaman içinde veri akışı servisi büyümeye devam etti. Ocak 2016 itibariyle Netflix 190’dan fazla ülkede hizmet vermektedir.

Netflix, 2013’te House of Cards adlı ilk dizisiyle içerik üretmeye de başladı. O günden bu yana film ve televizyon dizisi üretimlerini hızla artırdı. Şirket, 2016’da 126 orijinal dizi ve film yayımladı. Bu rakam, ücretli Amerikan televizyon kanallarının tümünün daha fazladır.

Temmuz 2017 itibarıyla Netflix’in 51,92 milyonu ABD’de olmak üzere dünya çapında 103,95 milyon abonesi bulunmaktadır.

2009 yılında 10 milyon abone sayısına ulaşmıştır.
2011 Nisan ayında ABD'de 23 milyon, dünya çapında ise 26 milyon abone sayısına ulaşmıştır ve elde ettiği toplam dijital gelir 1,5 milyar dolar olmuştur.
2014 yılının ikinci çeyreği verilerine göre küresel olarak 50 milyondan fazla aboneye sahiptir.
2015 Ocak verileri itibarıyla, ABD'deki abone sayısı 39 milyona, küresel abone sayısı da 57 milyona ulaşmıştır. Aynı yılın Ekim itibarı ile 70 milyon aboneye sahiptir.
2016 Ocak verileri itibarıyla küresel abone sayısı da 75 milyona ulaşmıştır. Elde ettiği toplam dijital gelir 2.7 milyar dolardır. 2017 Ocak verilerine göre ABD`de 50 milyon, dünyada 98 milyondan fazla abone sayısına ulaşmıştır.

Tarihçe
Netflix, 29 Ağustos 1997'de, Scotts Valley, Kaliforniya'da, Marc Randolph ve Reed Hastings tarafından kuruldu. Marc Randolph ve Reed Hastings, Reed Hastings'in şirketi olan Pure Atria Corporation'da pazarlama müdürü olarak çalışırken tanıştılar. Ayrıca Randolph, e-postayla sipariş şirketi olan MicroWarehouse'un kurucularındandı ve daha sonra Borland International'da pazarlama başkan yardımcısı olarak çalıştı. Bilgisayar bilimcisi ve matematikçi olan Hastings, Pure Atria'yı Rational Software Corporation'a 1997'de 700 milyon $ karşılığında satarak, Silikon Vadisi tarihinin en yüksek satışını yapmış oldu. Hastings ve Randolph, hükümetin birleşmeyi onaylamasını beklerken, Netflix fikri ortaya çıktı.

Logosu
Reed Hastings, Randolph'un annesi ve Integrity QA kurucusu Steve Kahn'dan, Netflix için 2.5 milyon dolarlık başlangıç ​​yatırımı aldı. Randolph, yeni e-ticaret şirketi Amazon'ı beğendi ve benzer bir model kullanmak istedi fakat VHS kasetlerinin stoklamak için pahalı, postalamak için çok hassas olmalarından dolayı vazgeçtiler. 1997'de sadece birkaç pazarda satışa sunulan DVD'leri duyduklarında, Hastings'in Santa Cruz'taki evine posta ile kompakt bir disk göndererek test ettiler, disk bozulmadan geldiğinde DVD satış ve kiralama konseptini kullanmaya karar vererek 16 milyar dolarlık yatırım ile sektöre girdiler. 14 Nisan 1998'de satış yapmaya başladığında, sadece 30 çalışanı ve 925 DVD'si vardı.

Üyelik ücreti, Blockbuster alım teklifi, büyüme başlangıcı
Netflix, Eylül 1999'da aylık abonelik konseptini tanıttı ve sonra tek kiralık modeli 2000 başında bıraktı. O tarihten bu yana şirket, son ödeme tarihleri, gecikme ücretleri, nakliye ve taşıma ücretleri olmaksızın sabit ücretli sınırsız kira iş modeli ile adını duyurmuştur.


Blockbuster tarafından 2000'de 50 milyon dolar karşılığında satın alınmak istendi ancak Netflix, teklifi kabul etmedi. Netflix, 29 Mayıs 2002'de hisse başına 15.00 ABD Doları bedelle 5.5 milyon hisse senedi satarak halka arzını başlattı. 14 Haziran 2002'de şirket aynı fiyata 825.000 adet hisse daha sattı. Netflix, ilk birkaç yıl boyunca önemli kayıplar yaşadıktan sonra, 2003 yılında ilk kârını açıkladı ve 272 milyon ABD doları gelirle 6.5 milyon ABD doları kar elde etti.

Kirala-izle (video on demand) tanıtımı, azalan DVD satışları, küresel genişleme
Netflix, müşterileri tarafından derecelendirmelerine ve yorumlarını temel alarak geniş bir kişiselleştirilmiş video öneri sistemi geliştirdi ve sürdürüyor. 1 Ekim 2006'da Netflix, mevcut algoritması Cinematch'i yenerek, müşteri puanlarını % 10'dan fazla tahmin edecek bir video önerme algoritması geliştirebilen ilk geliştiricisine 1.000.000 $ değerinde bir ödül önerdi. Şubat 2007'de şirket, milyarıncı DVD'sini teslim etti ve İnternet üzerinden kirala-izle (video on demand) sistemini tanıtarak orijinal iş modelinden uzaklaşmaya başladı.

Ocak 2013'te Netflix, 2012 yılının dördüncü çeyreğinde iki milyon ABD kullanıcısı eklendiğini açıkladı. 27,1 milyon ABD kullanıcısı ve 29,4 milyon toplam kullanıcısı ve buna ek olarak, gelir aynı dönemde% 8 artarak 945 milyon dolara çıktı. Netflix, bu yılki üçüncü çeyrek raporunda, Nisan 2013'te 36.3 milyon abone sayısına (ABD'de 29.2 milyon) ulaştı. 2013 yılının dördüncü çeyreğine kadar Netflix, 33.1 milyon ABD abonesi bildirdi.

Desteklenen cihazlar
Desteklenen donanımlar
Amazon Amazon Fire TV, Kindle Fire, Kindle Fire HD, Kindle Fire HDX
Android smartphones and tablets
Android TV devices
Apple Apple TV, iPad, iPhone, iPod Touch
Barnes & Noble Nook Color, Nook Tablet, Nook HD
BlackBerry 10 smartphones
D-Link Boxee Box
Google Chromecast
LG Electronics: some Blu-ray players, TVs, and home theater systems
Google TV devices
YouView set-top boxes in the UK.
Microsoft Surface RT, Surface Pro, Windows Phone, Xbox 360, Xbox One
Nintendo Wii, Nintendo 3DS[143] and Wii U
Panasonic: some Blu-ray Disc players, televisions and home theater systems
Philips: some Blu-ray disc players and TVs
Roku streaming player
Samsung: some Blu-ray disc players, home theater systems, smartphones, TVs, and tablets
Samsung gear VR
Seagate FreeAgent Theater+ HD Media Players
Sharp: some LED/LCD TVs and Blu-ray Disc players
Sony Blu-ray Disc players, televisions, PlayStation 3, PlayStation Vita and PlayStation 4
TiVo DVRs (HD, HD XL, Series3, Premiere, Premiere XL and Roamio boxes)
Viewsonic VMP75
Vizio: some Blu-ray Disc players and TVs
Western Digital WD Live plus Media Player
Yamaha BD-A1020

Desteklenen yazılımlar
Windows
Platform tarafından desteklenen web tarayıcıları
OS X : Safari, Firefox 2 ve Google Chrome
Microsoft Windows: İnternet Explorer, Firefox 2 ve Google Chrome
Linux: Google Chrome
Android

Hannah Montana yeniden mi başlıyor? ile ilgili etiketler Netflix Hannah Montana Miley Cyrus yeniden mi başlıyor ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.