Han’ın Eski Aşkı Ceylan Yaralarına Merhem Oluyor: Masumlar Apatarmanı’nda Neslihan Atagül Fırtınası!

Masumlar Apartmanı’na tüm dengeleri alt üst edecek bir oyuncu geliyor. Yeni sezona fırtına gibi başlayan dizide Han’ın eski aşkı Ceylan’ı canlandıracak isim şimdiden çok konuşuluyor.

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezonunda da adından oldukça söz ettiriyor. Her şeye rağmen geçen sezondaki reytinglerini az da olsa yakalamaya çalışan dizide bazı karakterlerin senaryoları da hafiften değişmeye başlıyor.

İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın diziden ayrılmasından sonra tek başına kalan Han sonunda eski aşına kavuşuyor. Ceylan’ın gelişi akabinde Han’ın az da olsa yaraları sarılırken asıl konu ise karaktere kimin hayat vereceği konuşuluyor.

Han’ın Eski Aşkı Ceylan Yaralarına Merhem Oluyor: Masumlar Apatarmanı’nda Neslihan Atagül Fırtınası!

Ceylan karakteri henüz tam olarak kesinlik kazanmasa da kulislerden gelen son iddialarda Neslihan Atagül ismi az da olsa ön plana çıkıyor. Ceylan’ın dönüşü ile beraber Han’da kapanmayan yaralar tekrardan açılırken bu ismin kim olacağı şimdiden çok konuşuluyor.

Yeni bölümde yaşadığı hayal kırıklıklarından sonra hiç beklenmedik bir şekilde canlı ve neşeli bir hale gelen Safiye ve içinde bulunduğu çıkmazı çözebilmek adına çaresizce çırpınan Naci’nin tavırları herkesi derinden etkiliyor.

Han’ın Eski Aşkı Ceylan Yaralarına Merhem Oluyor: Masumlar Apatarmanı’nda Neslihan Atagül Fırtınası! - Resim : 2

Güben de Safiye’nin bu tavırlarından az da olsa endişe duysa da elinden bir şey gelmez. Şennur ve eltileriyle geçireceği günü sorunsuz atlatabilme derdine düşen Gülben ne yapacağı konusunda derin düşüncelere dalarken yüzleşmek durumunda kalacağı bazı gerçeklerde onu daha da derinden etkileyecek. Sonunda korkularından kurtulmak adına adım atacak olan Gülben herkesi şaşırtacak.

Han’ın Eski Aşkı Ceylan Yaralarına Merhem Oluyor: Masumlar Apatarmanı’nda Neslihan Atagül Fırtınası! ile ilgili etiketler Neslihan Atagül masumlar apartmanı ceylan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.