"Hanımefendiyi eğlendirin, benden!"

Model Gizem Barlak, Arda Turan ve Berkay Şahin'in tartışmasında aynı mekanda olduğunu hatta Turan'ın kendisine de saygısızlık yaptığını söyledi.

İstanbul Emirgan'daki gece kulübü 'Gizli Kalsın'da popçu Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin eğleniyordu. Yan masada ise Başakşehirli Arda Turan (31), Trabzonsporlu Burak Yılmaz ve bir grup oturuyordu. Berkay bir ara dışarıdayken Arda Turan, Özlem Ada Şahin'in yanına gidip ''Ne kadar güzelsin, bekar olsam seni kaçırmazdım'' dedi. Özlem Ada Şahin, Arda Turan'a ''Ne diyorsun sen, kendine gel'' dedi.

Eşi, Berkay geldiğinde de her şeyi anlattı. Berkay, Arda'ya gidip ''Eşimi eve bırakıp döneceğim. Bir yere ayrılma, erkek erkeğe konuşalım'' dedi. Arda, ''Hayırdır ne konuşacağız'' dedi, sonra da Berkay'a kafa attı. Burnu kırılan Berkay hastaneye kaldırıldı. Arda iddiaya göre; arkadaşları sakinleştirdikten sonra hastaneye gitti. Yanına aldığı silahı Berkay'a uzatıp ''Karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim'' dedi.

Özlem Ada Şahin ise Arda Turan'ın 8.5 aylık hamile eşi Aslıhan Doğan Turan'ı sabah saat 06.00'da arayıp her şeyi anlattı. Arda Turan şu açıklamayı yaptı: ''Tartışmanın sebebi bir 'namus' konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşandı, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değil. Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Her iki tarafa da geçmiş olsun.''

Berkay da şöyle konuştu: ''Bütün hukuki yollara başvuracağız. Arda Turan'ın eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan evliliğim var.''

Akşam özel hastanede ameliyata alınan Berkay'ın burnunda 15 kırık olduğu tespit edildi.

"Hanımefendiyi eğlendirin, benden!"

'HANIMEFENDİYİ EĞLENDİRİN, BENDEN'
Yaşanan tartışma sonrasında konu hakkında tweet atan model Gizem Barlak "Kavgadan hemen sonra Arda Turan'ın yanına gidip konuşmaya çalıştım. 'Bak biz de burada eğleniyoruz ve bizim eğlencemizi bölüyorsun' dedim. O da garsonlara bağırarak 'hanımefendiyi yarın eğlendirin, benden' dedi" şeklinde konuştu.

"Hanımefendiyi eğlendirin, benden!" ile ilgili etiketler Arda Turan Kavga berkay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.