"Hanımefendi ben başkasının kocasıyım!"

Geçtiğimiz günlerde eski eşi tarafından dolandırıldığını açıklayan sunucu Songül Karlı ve Behzat Uygur arasında ilginç bir olay yaşandı. Behzat Uygur, Karlı'nın eski eşine benzetilince duruma yine Karlı müdahale etti.

Songül Karlı geçtiğimiz günlerde eski eşi Metin Yüncü’nün borçları yüzünden evine birkaç kez haciz geldiğini açıklamıştı.

Bir takipçi Karlı'nın eski eşini Behzat Uygur’a benzetince ortalık karıştı.

Metin Yüncü’yü Behzat Uygur’a benzeten bir takipçi, "Songül Karlı ne olacak? Onun dolandırmış olduğunuz paraları, mal varlıkları. Yazık değil mi kadına? Size hiç yakıştıramadım" diyerek hesap sordu.

"Hanımefendi ben başkasının kocasıyım!"

Bu mesaj karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Behzat Uygur şu cevabı verdi: "Hanımefendi o ben değilim. Ben başkasının kocasıyım."

"Hanımefendi ben başkasının kocasıyım!" - Resim : 2

Bu ilginç olayı öğrenen Songül Karlı hemen olaya müdahale etti ve fotoğrafa şu yorumu yaptı: Arkadaşlar Behzat Uygur benim arkadaşım, beni dolandıran Metin Yüncü...

"Hanımefendi ben başkasının kocasıyım!" ile ilgili etiketler Songül Karlı behzat uygur eşi metin yüncü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.