'Hanımağa'nın evinden savaş tüfeği ve kılıç çıktı: O paylaşımda Gibi dizisine gönderme yaptı

İstanbul'da 'Hanımağa' lakaplı Pınar D.'ye yapılan operasyonda evinde yapılan aramada M16 Amerikan savaş tüfeği, kılıçlar ve yüzlerce uyuşturucu hapı bulundu. Üzerinde uyuşturucu hapla yakalanan kadın, sosyal medyada yaptığı paylaşımda son günlerin popüler dizisi Gibi'yi akıllara getiren ifadeler kullandı.

İstanbul emniyeti, 'Hanımağa' lakaplı Pınar D.'ye operasyon yaptı. Adreste bulunamayınca önce kızı gözaltına alındı daha sonra kendisi üzerinde uyuşturucuyla yakalandı. Eşi cezaevine girdikten sonra suç makinesine dönüşen 'Hanımağa' kendi görüntülerini paylaşarak Gibi dizisine gönderme yaptı. Pınar D.'nin evinden M16 Amerikan savaş tüfeği, kılıçlar ve yüzlerce uyuşturucu hapı çıktı.

Adliyeye sevk edilirken sosyal medya hesabından bir video paylaşan Pınar D. 'Hain köpekler bir kadınla uğraşacak kadar acizsiniz ama ben senin hangi ispiyoncu olduğunu kanallarımla öğrendim. Kırk gün kar yağar bir gün av olur. Şimdi rahatınıza bakın. Size güzel günler yaşatmak dileğiyle.' dedi.

Bu gönderi Gibi dizisinde İlkkan karakterinin fenomenleşen 'Avcı ne kadar hile bilirse ayı o da kadar yol bilir' sözünü hatırlattı.

'Hanımağa'nın evinden savaş tüfeği ve kılıç çıktı: O paylaşımda Gibi dizisine gönderme yaptı

KOCASI DA CİNAYETTEN TUTUKLANMIŞTI

Cinayetten yargılanan eşi Tayfun B.'nin cezaevine gönderilmesiyle uyuşturucu ve silah ticaretinin kilit isimlerinden biri haline gelen ve "Hanımağa" lakabıyla tanınan Pınar D., bir süredir uyuşturucu ticaretinden aranıyordu. Pınar D.'nin Esenler'de bulunan bir dairede uyuşturucu ve silah ticareti gerçekleştirdiği yönünde gelen bir ihbarı değerlendiren Esenler Asayiş Büro Amirliği ekipleri, söz konusu adrese baskın düzenledi.

Polis adreste bulunan Pınar D.'nın kızı S.B.'yi gözaltına aldı. Dairede yapılan arama gerçekleştiren ekipler, "savaşta mıyız" dedirten bir manzarayı da gün yüzüne çıkardı. Evde 360 adet uyuşturucu hapın yanı sıra el bombası, M16 Amerikan savaş tüfeği, kılıç ve pala; otoparkta ise pompalı tüfek bulundu.

 

'Hanımağa'nın evinden savaş tüfeği ve kılıç çıktı: O paylaşımda Gibi dizisine gönderme yaptı ile ilgili etiketler uyuşturucu Sosyal Medya hanımağa pınar d gibi paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.