Hanife takipçilerini ikiye böldü!

Evlilik programıyla adını duyuran ve sonrasında başörtüsünü çıkarmasıyla gündeme gelen Hanife Gürdal, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Bir döneme damga vuran evlilik programlarının aranan ismi Hanife Gürdal, başörtüsünü çıkardıktan sonra yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Gürdal son olarak mini elbiseli pozunu paylaştı.

SALINCAĞIN ÜZERİNDE POZ VERDİ

Yaptığı paylaşım ve açıklamalarla sık sık gündeme gelen Hanife Gürdal, çok konuşulacak paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle çektirdiği videoları paylaşan Gürdal, son olarak elbisesiyle salıncağın üzerine çıkarak poz verdi.

hanife-gurdal-mini-elbiseli-pozlariyla-tum-12650689_6524_m

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Gürdal, bu pozlarını da "Bu salıncaklar, balonlar şahane şeyler bir de çiçekli elbise giyen kızlar" notuyla paylaştı.

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Hanife Gürdal'ın fotoğrafını beğenenlerin yanı sıra birçok da tepki yorumu geldi. Gürdal'ın pozlarına "Amacı ne acaba iyice kendini çıplaklaştırıyor" ve "Bayağı bir açıldın" yorumları yapıldı.

hanife-gurdal-mini-elbiseli-pozlariyla-tum-12650689_7519_m

Hanife, 25 gün önce de sevgilisinin kucağına atlayarak boynuna sarıldığı anların videosunu yayınlamış ve yine tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

 

Hanife takipçilerini ikiye böldü! ile ilgili etiketler Instagram hanife gürdal mini etek
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.