Hanife Gürdal hamile mi?

Fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile 2019 yılında evlenen Hanife Gürdal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla 'hamile mi?' sorusunu akıllara getirdi.

Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Hanife Gürdal, geçtiğimiz senenin son ayında fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturdu. Hanife Gürdal'ın Instagram hesabından yaptığı son paylaşımlar, hamile olabileceğini düşündürdü.

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan ve evdeki hallerini paylaşan Hanife, dün akşam Instagram'da takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

5e6397825542830ceca93f2d

Evlilik programında arkadaşı olduğu Sevgi Akiska'nın "Teyze mi oluyorum?" sorusuna sus işareti yapan bir emojiyle karşılık veren Gürdal'ın tepkisi, akıllara 'hamilelik' iddialarını getirdi

Sevgi Akiska, kendi Instagram hesabından ikiz bebek fotoğrafı paylaşarak "Haniff öleceğim şuraya doğru... Gel zaman gel zaman gel..." ifadelerini kullandı. Akiska'nın daha sonra yaptığı paylaşımda Hanife Gürdal'ı etiketleyerek "9 ay sonra yanındayım merak etme" demesi dikkat çekti.

Hanife Gürdal, 'hamilelik' iddiaları hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Hanife Gürdal hamile mi? ile ilgili etiketler Hamile Hanife Fürdal Kemal Ayvaz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.