Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal evlendi!

Evlilik programlarıyla büyük bir üne kavuşan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturdu.

Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sürekli gündemde yer alan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal sonunda muradına erdi. Popüler gelin adayı Hanife bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi. Çiftin nikah fotoğrafından ilk kareler sosyal medyaya düştü.

Katıldığı bir evlilik programıyla meşhur olan Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başlamıştı. Reklam amaçlı işe girdiği söylenen Hanife, "Öyle bir şey yok. Bana burada prenses gibi davranıyorlar" demişti.

Yarışmada sergilediği tavırlardan dolayı dikkat çeken, programdan sonra da paylaşımları ve yaptıklarıyla gündemdeki yerini koruyan Hanife Gürdal, radikal bir kararla başörtüsünü çıkarmıştı.

Eski Instagram hesabını kapatarak yenisini açan gelin adayı, buradan açık fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal evlendi!

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal evlendi! ile ilgili etiketler Fenomen Gelin evlilik nikah hanife gürdal
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.