Hanife Gürdal başörtüsünü çıkardı! Fenomen gelin adayının yeni mesleği ağızlar açık bıraktı!

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal katıldığı evlilik programı ile meşhur olmuştu. Başörtüsünü çıkardığı için de bir dönem çok konşulan Hanife Gürdal'ın yeni mesleği ise herkesi şaşırttı.

Hanife Gürdal, evliliği ve sosyal medya paylaşımları ile gündem olmaya devam ediyor. Program sonrası şöhrete kavuşan ve dudak dolgusu yaptıran Hanife Gürdal, değişimi ve özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor.

BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇIKARDI, MESLEĞİNİ DE DEĞİŞTİRDİ!

Eşi Kemal Ayvaz'ın oynadığı filmde yönetmen yardımcılığı yapan Hanife Gürdal, tiyatro dünyasına adım attı.

TAKİPÇİLERİ ŞOKE OLDU

Gürdal'ın takipçileri ise, "Bu ünvanlar için insanlar yıllarca üniversite okuyor", "Şaka mı bu?" şeklinde yorumlarda bulundu.

HAMİLE Mİ?

Hanife Gürdal'ın hamile olduğu da iddia edilmişti.Gürdal hamilelik iddialarının ardından, "Kilo aldım ama hamile değilim." açıklamasında bulundu.Hanife Gürdal'ın süper minisiyle verdiği pozlar uzun süre konuşulmuştu.

Hanife Gürdal başörtüsünü çıkardı! Fenomen gelin adayının yeni mesleği ağızlar açık bıraktı! ile ilgili etiketler Ardahan hanife gürdal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.