Hanife düğün davetiyesini paylaştı!

Gelin adayı olarak tanınan Hanife Gürdal kısa süre önce bir anda fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturmuştu. Nikahın ardından ayrıılk iddialarıyla da gündem olan Hanife Gürdal ve Kemal Ayvaz düğün için kolları sıvadı.

Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran ve sonrasında başörtüsünü açtığı için günlerce konuşulan Hanife Gürdal, geçtiğimiz ay fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturdu.

Ani bir kararla nikah masasına oturduktan günler sonra eşi ile olan tüm fotoğraflarını silen ve sonrasında imalı paylaşımlar yapan Hanife'nin eşi ile ayrılık kararı aldığı iddia edildi. Geçtiğimiz günlerde kendi fotoğrafını paylaşarak düğün müjdesi veren Hanife Gürdal, bu kez düğün davetiyesini sosyal medya hesabından paylaştı.

hanife-gurdal-sosyal-medya-hesabindan-dugun-12865419_6419_m

Hanife Gürdal, Instagram hesabının hikayeler kısmından düğün davetiyesini paylaştı. Gürdal ve Ayvaz çifti, 2 Şubat'ta İzmir'in Torbalı ilçesinde dünyaevine girecek.

 
Hanife düğün davetiyesini paylaştı! ile ilgili etiketler Düğün hanife gürdal düğün davetiyesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.