Hani herkesin başkanıydın? İmamoğlu'ndan CNN Türk'e boykot...

23 Haziran seçimleri öncesinde herkesin İstanbul'daki herkesin başkanı olacağı vaadiyle seçim kazanan Ekrem İmamoğlu, CHP'nin aldığı CNN Türk'e boykot kararına uyan ilk isim oldu. Oda TV'nin iddiasına göre, İmamoğlu 12 Şubat'ta CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın yönetimindeki Tarafsız Bölge'ye katılmayacak...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan önceki gün, "CNN Türk’ün, halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkını ayaklar altına aldığını ve iktidarın menfaatleri doğrultusunda yayınlar gerçekleştirdiğini" ileri sürmüş ve partinin aldığı ambargo kararını açıklamıştı.

Özkan açıklamasında "CHP MYK 3 Şubat 2020 tarihinde partimize ve partililerimize tuzak kurma gayretleri nedeniyle CNN Türk yayınlarına katılmama kararı almıştır. CHP'li hiç kimse CNN Türk yayınına çıkmayacaktır" diye konuşmuştu.

Partinin MYK toplantısında alınan karar doğrultusunda CHP seçmenine de CNN Türk'ü izlememe çağrısı yapılırken, kanalın CNN İnternational'e şikayet edileceği de kaydedilmişti. 

CNN Türk'ü protesto kararına uyup, önceden planlanan programını iptal eden ilk CHP'li isim belli oldu. 

Oda TV'nin iddiasına göre bu isim 12 Şubat'ta Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programına katılacak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu. 

31 Mart ve 23 Haziran seçimleri öncesinde herkesin başkanı olmak için aday olduğunu belirten Ekrem İmamoğlu, CHP'nin kurumsal kararına uyarak bir vaadiyle daha çelişmiş oldu. 

 

Hani herkesin başkanıydın? İmamoğlu'ndan CNN Türk'e boykot... ile ilgili etiketler Ahmet Hakan CHP CNN Türk tarafsız bölge boykot
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.