Hangisi Türk Dil Kurumu sözlüklerinde tanımı olan bir ifade değildir?

Hangisi Türk Dil Kurumu sözlüklerinde tanımı olan bir ifade değildir? ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan sorular dikkat çekiyor. Kim Milyoner Olmak İster'in bu akşam dikkat çeken sorusu şimdiden sıkça araştırılıyor. Peki, Hangisi Türk Dil Kurumu sözlüklerinde tanımı olan bir ifade değildir?

Hangisi Türk Dil Kurumu sözlüklerinde tanımı olan bir ifade değildir? ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her bölümü milyonlar tarafından izlenirken yarışmada çıkan sorular ilgi odağı oluyor. Vatandaşlar soruların yanıtlarına arama motorlarından sıkça araştırıyor. Peki, Hangisi Türk Dil Kurumu sözlüklerinde tanımı olan bir ifade değildir?

Hangisi Türk Dil Kurumu sözlüklerinde tanımı olan bir ifade değildir?

 A-) Yıldızlar barışmamak

B-) Perileri bağdaşmak

C-) Kafası uyuşmak

D-) Gönlü çelinmek

Cevabı:  C-) Kafası uyuşmak

Hangisi Türk Dil Kurumu sözlüklerinde tanımı olan bir ifade değildir? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.