Hangisi özellikle uzun süreli uçak yolculuklarında hareketsiz kalınması sonucu bacakta damar tıkanıklığı, kan pıhtılaşması ve ağrı gibi belirtileri olan duruma verilen addır?

Hangisi özellikle uzun süreli uçak yolculuklarında hareketsiz kalınması sonucu bacakta damar tıkanıklığı, kan pıhtılaşması ve ağrı gibi belirtileri olan duruma verilen addır? ATV ekranlarının sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan sorular dikkat çekiyor. Kim Milyoner Olmak İster'in bu akşam dikkat çeken sorusu şimdiden sıkça araştırılıyor.

ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her bölümü milyonlar tarafından izlenirken yarışmada çıkan sorular ilgi odağı oluyor. Vatandaşlar soruların yanıtlarına arama motorlarından sıkça araştırıyor. Birbirinden ilginç sorunların paylaşıldığı yarışmada özellikle Hangisi özellikle uzun süreli uçak yolculuklarında hareketsiz kalınması sonucu bacakta damar tıkanıklığı, kan pıhtılaşması ve ağrı gibi belirtileri olan duruma verilen addır? sorusu merak konusu oldu. İşte herkesin araştırdığı "Hangisi özellikle uzun süreli uçak yolculuklarında hareketsiz kalınması sonucu bacakta damar tıkanıklığı, kan pıhtılaşması ve ağrı gibi belirtileri olan duruma verilen addır?"Milyoner sorusunun yanıtı…

Hangisi özellikle uzun süreli uçak yolculuklarında hareketsiz kalınması sonucu bacakta damar tıkanıklığı, kan pıhtılaşması ve ağrı gibi belirtileri olan duruma verilen addır?

A) Dar koltuk sendromu

B) Yüksek İrtifa Sendromu

C) Ekonomi Sınıfı Sendromu

D) Sahte Pilot Sendromu

Doğru cevap:  Ekonomi Sınıfı Sendromu

 

 

Hangisi özellikle uzun süreli uçak yolculuklarında hareketsiz kalınması sonucu bacakta damar tıkanıklığı, kan pıhtılaşması ve ağrı gibi belirtileri olan duruma verilen addır? ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.