Hangi ünlünün kızı olduğunu duyunca şaşıracaksınız!

Geçtiğimiz gün Seda Sayan'la programının konuğu olan türkücü Ceylan, herkeslerden sakladığı kızının videosunu yayınlattı. Şimdilerde yurt dışında yaşayan Melodi, sesiyle izleyenleri büyüledi.

Bir süredir ortalarda görünmeyen türkücü Ceylan geçtiğimiz gün Seda Sayan'la programının konuğu oldu. Konserlerine devam eden ancak herhangi bir albüm çalışması yapmayan Ceylan, yeni tarzıyla izleyici karşısına çıktı.

Saçlarını siyaha boyatan ve kısa kestiren Ceylan'ın yeni imajı oldukça beğeni aldı.

KIZININ VİDEOSU YAYINLANDI

Programda Ceylan'ın kızı Melodi'nin şarkı söylediği video yayınlandı. Sesiyle herkesi büyüleyen Melodi'nin geleceği parlak gibi görünüyor. Melodi Bozkurt ve Yıldıray Gürgen isimli 2 çocuğu olan Ceylan, bugüne kadar dört evlilik gerçekleştirdi. Ceylan'ın kızı Melodi şu anda Kanada'da master yapıyor.

Kanada'da yaşayan Melodi Bozkurt'un annesi için şarkı söyleyen genç kızın ilerleyen zamanlarda müzik piyasasında yer alacak mı merak ediliyor.

İşte Ceylan'ın kızı Melodi:

ceylan-in-herkeslerden-sakladigi-kizi-melodi-10445726_788_m

ceylan-in-herkeslerden-sakladigi-kizi-melodi-10445726_5231_m

ceylan-in-herkeslerden-sakladigi-kizi-melodi-10445726_3068_m

Hangi ünlünün kızı olduğunu duyunca şaşıracaksınız! ile ilgili etiketler seda sayanla ceylan kızı melodi melodi bozkurt yıldıray gürgen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.