Hangi ünlü şarkıcı aldığı kilolarla şaşırttı?

Sıla'nın ON'dan Kalan konser serisinde sahneye çıkan Ceylan Ertem'in, aldığı kilolar dikkat çekti. Çıtı pıtı haline alışık olduğumuz Ertem'in son hali, herkesi şaşırttı.

Sıla'nın 'ON'dan Kalan' konserinde yakın arkadaşı Ceylan Ertem de sahne aldı. Çıtı pıtı hallerine alışık olduğumuz Ertem'in aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

İKİLİ BİRLİKTE 'ESMER' ŞARKISINI SESLENDİRDİ

Pop müziğin son zamanlardaki en beğenilen isimlerinden Sıla, kariyerinin 10. yılına özel gerçekleştirdiği 'ON'dan Kalan' konser serisinin üçüncü haftasında hayranlarına yine unutulmaz bir gece yaşattı.

citi-piti-bir-kadin-olarak-bilinen-ceylan-ertem-10215438_7785_m

TİM Show Center'da serinin üçüncü konserine çıkan Sıla, Ceylan Ertem'i sahneye davet ederek ''Esmer'' adlı eseri birlikte seslendirdi.

citi-piti-bir-kadin-olarak-bilinen-ceylan-ertem-10215438_5302_m

CEYLAN'I GÖREN ŞAŞTI KALDI

Konserde Sıla'dan çok Ceylan Ertem'in kiloları konuşuldu. Eski haline göre kiloları alıp başını giden Ertem'in hayranları epey şaşırdı.

İşte Ceylan Ertem'in son hali:

citi-piti-bir-kadin-olarak-bilinen-ceylan-ertem-10215438_2741_m

Güzel şarkıcı Ceylan Ertem, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta yüzüne yansıyan seks yazısı dikkat çekti.

fft16-mf10194684jpeg

Erdem yazdığı notta 'Seksenler halbuki' diyerek duruma açıklık getirdi.

Hangi ünlü şarkıcı aldığı kilolarla şaşırttı? ile ilgili etiketler Ceylan Ertem Konser Sıla kilo esmer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.