Hangi illere uçuşlar yasaklandı 2020? Uçuşlar ne zaman başlayacak?

Hangi illere uçuşlar yasaklandı 2020? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan COVID-19 virüsü tüm dünyayı etkisi altına aldı. Virüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından devlet tarafından sağlık önlemleri arttırıldı. Birçok iş yeri geçici olarak kapatıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 büyükşehire araç giriş ve çıkışının yasaklandı. Peki, Hangi illere uçuşlar yasaklandı 2020? Uçuşlar ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

Hangi illere uçuşlar yasaklandı 2020Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına aldı ve birçok kişinin ölümüne sebep oldu. COVID-19 salgınının Türkiye'de de görülmesi sağlık tedbirleri arttırılmaya devam ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 büyükşehire seyahat yasağının getirildiğini duyurdu. Birçok vatandaş uçuşların hangi illerde yasaklandığını ve uçuşların ne zaman başlayacağını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Hangi illere uçuşlar yasaklandı 2020? Uçuşlar ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

Türkiye semalarından 20 saniyede bir uçak geçti - Ekonomi Haberleri

HANGİ İLLERE UÇUŞLAR YASAKLANDI?

Koronavirüs önlemleri kapsamında 30 büyükşehire araç giriş ve çıkışının yasaklanmasının ardından Türk Hava Yollar da gerçekleştirdiği iç hat uçuşlarını 15 gün süreyle durdurduğunu açıklandı.

Konuyla ilgili olarak resmi Twitter adresinden bir açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Koranavirüs salgını mücadele kapsamında 30 Büyükşehirden havayolu ile de çıkışların 15 gün süreyle geçici durdurulmasından dolayı İç hatlarda 14 Büyükşehire yapılan kısıtlı sayıdaki İç hat seferlerimiz 20 Nisan tarihine kadar iptal edilecektir." dedi.

HANGİ İLLERE UÇUŞLAR YASAKLANMIŞTIR?

İç hat seferleri Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van'a kısıtlı sayıda gerçekleşiyordu. Dolayısıyla bu illere uçuşlar iptal edildi.

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.