Hangi illerde okullar tatil 2019? Yarın okullar tatil mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından birçok ilde kuvvetli sağanak ve kar yağışı etkili oldu. Bazı il ve ilçelerde okullar eğitime ara verdi. Birçok kişi hangi illerde okulların tatil olduğunu merakla araştırıyor. Peki, Hangi illerde okullar tatil 2019? Yarın okullar tatil mi? Kaç gün tatil? Detaylar haberimizde...

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesinin ardından yurt genelinde kar yağışları etkili olmaya başladı. Kar yağışı nedeni ile bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. Vatandaşlar hangi illerde eğitime ara verildiğini merak edip arama motorlarından araştırmalar yapmayı sürdürüyor. Peki, Hangi illerde okullar tatil 2019? Yarın okullar tatil mi? Kaç gün tatil? Detaylar haberimizde...

Hangi illerde okullar tatil 2019? Yarın okullar tatil mi?

HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL?

Kayseri'nin Sarız ilçesinde kar yağışı nedeniyle yarın okulların tatil edildiği bildirildi.

Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın ilçede ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildiği kaydedildi.

 Adana Valiliği, salı ve çarşamba günü etkili olan sağanağın ardından Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde bazı okulların yarın bir gün süreyle tatil edildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle öğrencilerin herhangi bir sorun yaşamaması için merkez Yüreğir ilçesindeki Farabi Anadolu Lisesi, Doğankent Anadolu Lisesi, Çamlıbel Şehit Kamil Yelmen Anadolu Lisesi, Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu, Emine Özgüler Gürsü İmamhatip Ortaokulu, Tuğrulbey Ortaokulu, Aziz Sancar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Seyhan Rotary Anadolu Lisesi, Tahsilli Şehit Hulisi Emre Dilci Ortaokulu, Fevziye Çelik Ortaokulu ile Seyhan ilçesindeki Şakirpaşa Anadolu Lisesi, 125. Yıl Ortaokulu, Gülbahçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yarın bir gün süreyle tatil edildiğini bildirildi. Adı geçen okulların dışındaki diğer eğitim kurumlarında eğitim ve öğretimin devam edeceği belirtildi.

Kahramanmaraş'ın Göksun, Çağlayancerit, Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Andırın ilçelerinde kar nedeniyle yarın eğitime ara verildiği bildirildi.Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılan yazılı açıklamada, bölgede yoğun kar yağışının etkili olduğu belirtildi.Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın Göksun'un tamamında, Çağlayancerit'in Bozlar ve Helete Mahallesi hariç tüm okullarda, Andırın'da 4 mahallede, Onikişubat ilçesinde 7 mahallede ve Dulkadiroğlu ilçesinin Bertiz bölgesindeki 16 mahallede eğitime ara verildiği belirtildi.

Hangi illerde okullar tatil 2019? Yarın okullar tatil mi? ile ilgili etiketler Kar tatili 2019 okullar tatil okullar tatil mi kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.