Hangi illerde maske takma zorunlu? Bodrum ve Avşa da maske takman zorunlu mu?

Hangi illerde maske takma zorunlu? Kurban Bayramı süresince maske takmanın zorunlu olduğu iller listesi açıklandı. Koronavirüs salgınından en çok etkilenen illerde vatandaşlar maske takma zorunluluğunda olacak. İşte maske takmanın zorunlu olduğu iller…

Koronavirüs salgınından dolayı maske takmanın zorunlu olduğu iller listesi yayınlandı. Son olarak Hatay'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında tüm alanlar çerçevesinde maske takma zorunluluğu getirildi. Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Kovid-19 ile mücadele çalışmalarının ele alındığı toplantıda, tüm alanlarda maske takmanın zorunlu olmasına karar verildi.

MASKE TAKMANIN ZORUNLU OLDUĞU İLLER

Adıyaman, Ankara, İstanbul, Bursa, Afyonkarahisar, Amasya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bolu, Burdur, Çankırı, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Iğdır, Isparta, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Rize, Osmaniye, Ordu, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Tunceli, Uşak, Yalova, Zonguldak, Bitlis, Çanakkale, Bingöl, Çankırı, Niğde ve Sinop'ta maske takma zorunluluğu getirildi.

 

Hangi illerde maske takma zorunlu? Bodrum ve Avşa da maske takman zorunlu mu? ile ilgili etiketler maske Maske zorunlu iller
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.