Hangi ilde kaç koronavirüs vakası var? İl il koronavirüs vaka sayısı kaç oldu?

Hangi ilde kaç koronavirüs vakası var? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca önceki günlerden farklı olarak Corona Virüs salgının da Türkiye'deki illere göre vaka sayısını açıklayan Fahrettin Koca İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere tüm illerimizdeki corona virüs vaka sayılarını ve hangi ilde kaç kişinin hayatını kaybettiğini de açıkladı. Peki Türkiye'deki son durum nedir? İstanbul’da kaç vaka var? En çok vaka hangi ilde? İşte Corona Virüs Türkiye haritası ve illere göre 1 Nisan itibari ile vaka sayısı

Hangi ilde kaç koronavirüs vakası var? Koronavirüs son dakika haberleri: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı basın toplantısında illere göre koronavirüs Türkiye haritası ile ilgili detayları açıkladı. Bakan Koca yaptığı açıklamada En fazla koronavirüs vakasının İstanbul'da görüldüğünü, bu ili İzmir ve Ankara'nın takip ettiğini bildirdi. Koca yaptığı açıklamada 63 kişinin daha hayatını kaybettiğini açıkladı. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir corona virüs vaka sayısı kaç? İşte il il corona virüs vaka sayısı ve tablosu...

İL İL VAKA SAYISINI AÇIKLADI

Türkiye'de son 24 saatte koronavirüsten 63 kişi daha hayatını kaybetti. Toplam vefat sayısı 277'ye yükseldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yaptı.

Koca” Stratejimiz sabit hayat olmalıdır, yuvamız gücümüz olmalıdır. Şehirlerde hareketlilik ne kadar azalırsa o kadar hızlı galip geliriz. Bu bir halk sağlığı savaşıdır. Hedefimiz bu savaştan en az can kaybıyla çıkmak, virüsü mümkün olduğu kadar erken kontrol altına almaktır.” dedi.

En çok vaka sayısı İstanbul’da

Tüm illerde vakaya rastlandığına da değinen Koca “ Bütün illerimizde artık bu virüsün olduğunu biliyoruz. Daha çok vaka İstanbul'da.” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Koca İstanbul’daki vaka sayısına ilişkin şu şekilde konuştu:

” İstanbul'daki vaka sayısı 8 bin 852. Yüzde 60'lara yakın. Onu İzmir izliyor, onu Ankara izliyor. Toplam 39 ilimizde can kaybımız var. Burada da ağırlıklı İstanbul, devamında İzmir, Kocaeli, Ankara, Konya.”

En çok vaka görülen 10 il

İL İL CORONA VİRÜS VAKA SAYILARI

İL İL CORONA VİRÜS VAKA SAYILARI

Sağlık Bakanı Koca, en fazla koronavirüs vakasının İstanbul'da görüldüğünü, bu ili İzmir ve Ankara'nın takip ettiğini bildirdi.

Bakan Koca, yaklaşık yüzde 60'la İstanbul'daki vaka sayısının 8 bin 852 olduğunu bildirdi.

Sağlık Bakanı Koca, İzmir'de 853, Ankara'da 712, Konya'da 584, Kocaeli'de 410 vaka olduğunu belirtti.

Hangi ilde kaç koronavirüs vakası var? İl il koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? - Resim : 3

Koca, toplam 39 ilde can kaybı olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Koca, İzmir'de 853, Ankara'da 712, Konya'da 584, Kocaeli'de 410 vaka olduğunu belirtti.

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.