Hangi diziler devam ediyor? Hangi diziler ara verdi? Diziler ne zaman başlayacak?

Hangi diziler devam ediyor? Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle birçok kişi yaşamını yitirdi. Ülkemizde'de virüsü önlemek adına önlemler alınırken dizi çekimlerine de ara verildi. Birçok kişi hangi dizilerin yayın hayatına devam ettiiğini merakla araştırmaya başladı. Peki, Hangi diziler devam ediyor? Hangi diziler ara verdi? Diziler ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

Hangi diziler devam ediyor? Çin'in Vuhan kentinde görülen ve tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 virüsü çoğu kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile 649 kişi yaşamını yitirdi. Dizi ve film setlerinde alınan önlemlerden sonra birçok dizi yayın hayatına ara verdi. Dizilerin ne zaman başlayacağını merak eden vatandaşlar araştırmalar yapmayı sürdürmektedir. Peki, Hangi diziler devam ediyor? Hangi diziler ara verdi? Diziler ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

HANGİ DİZİLER ARA VERDİ?

ÇUKUR

Ekranların fenomen dizisi, Ay Yapım imzalı Çukur dizisi de 18 mart itibari ile çekimlerine ara vermişti. Yapım şirketinin elinde çekilmiş 2 bölüm daha bulunduğundan 23 Mart pazartesi günü 93. Bölümün yayınlanmasının ardından dizi yayın hayatına ara verecek. Sevilen dizinin 94. Bölümünün 13 Nisan 2020 de yayında olması planlanıyor.

ZALİM İSTANBUL

Zalim İstanbul dizisi Avşar Film'in ellerinde 2 bölüm daha bulunması sebebi ile 23 mart ve 30 mart tarihlerinde yeni bölümlerini yayınlayacak. Dizinin 38. Bölümünün ise 20 nisan 2020 de yayında olması planlanıyor.

SAVAŞÇI DİZİSİ

Limon Film imzalı ekranların sevilen dizisi Savaşçı, 17 mart Salı günü itibari ile çekimlere 2 hafta ara vermişti. Alınan kararlarda bir değişiklik olmaz ise 98.bölümü 29 Mart tarihinde yayınlanacak dizinin yeni bölümü 19 Nisan itibari ile yayın hayatına devam etmesi planlanıyor.

Babil dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Babil dizi konusu ...

17 Mart’tan itibaren Savaşçı, Bir Annenin Günahı, Kuruluş Osman, Yeni Hayat, Babil, Çukur, Ramo, Bir Zamanlar Çukurova dizi çekimlerine 14 gün ara verildiği açıklandı.

Karga Seven Yapım da “Hekimoğlu” dizisinin çekimlerine de çarşamba gününden itibaren ara verileceğini aktardı.

TV 100’den Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre Beyrutlu Gelin dizisinin çekimlerine 8 gün ara verilmesi kararlaştırıldı. Altuntaş aynı zamanda yeni başlayacak olan Baraj dizisinin de yayın tarihinin 2 hafta ertelendiğini duyurdu.

Hangi diziler devam ediyor? Hangi diziler ara verdi? Diziler ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler ATV Kanal D Show TV Bir Zamanlar Çukurova Çukur Hercai film 2020 canlı izle sinema filmi kanal hangi diziler ara verdi yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.