Hanefi Avcı "Peker yüzde 3'ü anlattı" dedi... Ama yüzde 97 içinde kendisi de var!

Eski emniyet müdürü Hanefi Avcı, organize suç örgütü olduğu suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile ilgili konuştu. Avcı, Peker'in söylediklerinin bildiklerinin yüzde üçü olduğunu söyledi. Avcı'nın bu sözleri Peker'in geçmişte kendisiyle ilgili yaptığı bir açıklamayı da akıllara getirdi.

Hanefi Avcı Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın Teke Tek programında açıklamalarda bulundu.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'in bildiklerinin çok daha fazla olduğunu öne süren Avcı, "Ben TELE 1'de 'bildiklerinin yüzde 10'unu anlattı dedim ama, bu çok iyimser bir yorumdu, gerçek manada söylersem, bu iddialar bildiklerinin yüzde ikisi veya üçüdür" açıklamasını yaparak, "Çünkü bu kişi 30 yıldır faaliyetlerin içerisinde. 30 yıl içinde yaptığı işlerin hepsi kanuna hukuka aykırı yer altı işleri. Bunların hepsini kendi hatırlayamaz, anca siz sorarsanız hatırlar." dedi.

 Avcı, iddialarla ilgili "Tümden kabul etmek yanlış. Sedat Peker'in kişiliğine takılmayalım. Bu tür itiraflar dünyada 100 yılda bir olur. Bunu fırsata çevirelim. Devlet değerlendirmeden delil olmaz ama yok da sayılamaz." ifadesini kullandı.

Peker'in çok önemli bilgilere sahip olduğunu da belirten Avcı,  "İnşallah anlatmaya devam eder diye düşünüyorum." diye konuştu.

PEKER'İN 10 YIL ÖNCEKİ AÇIKLAMASI AKILLARA GELDİ

Avcı'nın bu sözleri, Peker'in 10 yıl önceki bir açıklamasını akıllara getirdi. FETÖ yayın organlarından Aksiyon dergisine konuşan Peker, Hanefi Avcı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Peker, Kendisinin mahkemede vereceği ifadeden sonra Avcı'nın Ergenekon davasında 'yöneticilikten' yargılanacağını söylemişti. Bu sözler derginin kapağında yer almıştı.

Hanefi Avcı "Peker yüzde 3'ü anlattı" dedi... Ama yüzde 97 içinde kendisi de var!

Hanefi Avcı "Peker yüzde 3'ü anlattı" dedi... Ama yüzde 97 içinde kendisi de var! ile ilgili etiketler FETÖ Sedat Peker Habertürk hanefi avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.