Hanedan dizisinin efsane oyuncusu hayatını kaybetti

Türkiye'de de bir dönem çok severek takip edilen Hanedan dizisinin efsane oyuncusu, pembe dizi yıldızı Michael Nader 76 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu bir süredir mücadele ettiği kansere geçtiğimiz pazartesi günü yenik düştü.

ABD’de 1980’li yıllarda yayınlanan ve bir dönem Türkiye’de de gösterilen Hanedan (Dynasty) dizisinde Joan Collins karakterini canlandıran başarılı oyuncu Michael Nader’dan üzücü bir haber geldi.

Hanedan dizisinin efsane oyuncusu hayatını kaybetti

Dynasty ve All My Children dizileriyle tanınan 76 yaşındaki aktör Nader’in, Kuzey California’daki evinde ve 20 yıllık eşi Jodi Lister'ın yanında 23 Ağustos’ta hayatını kaybettiği açıklandı. Nader’in ölüm haberi, 13 Ağustos’ta kanser teşhisi koyulduktan 10 gün sonra geldi.

Lister, Michael Fairman TV'ye verdiği demeçte Nader'in ölümünü doğrulayarak ''Ağır bir kalple, sevgilim Michael'ın ölüm haberini paylaşıyorum. Beslediğimiz ve evlat edindiğimiz birçok köpekle birlikte 18 harika yıl geçirdik. Son zamanlarda Michael, Emma Samms'in Long-Covid araştırması için para toplamaya yardımcı olmak için sanal etkinliği sırasında Dynasty kadrosundan arkadaşlarıyla yeniden bağlantı kurmaktan çok heyecanlandı. Birçok yeteneği ve becerisi olan güzel ve büyüleyici bir adamdı. Onu sonsuza kadar özleyeceğim.'' ifadelerini kullandı.

Hanedan dizisinin efsane oyuncusu hayatını kaybetti

Nader, en son 2013 yılında Prospect Park'ın All My Children'ın çevrimiçi canlandırmasında yer almıştı.

 

Hanedan dizisinin efsane oyuncusu hayatını kaybetti ile ilgili etiketler kanser Michael Nader hanedan Dynasty
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.