Hande Yener'in yüzüne ne oldu? Gözünün kenarındaki bantlar dikkat çekti

Son dönemde konserlerinde giydiği cesur sahne kostümleriyle ve makyajlarıyla gündemde olan Hande Yener bu kez de estetik iddiasıyla gündeme geldi. Badem göz yaptırdığı, Fransız akısıyla yüzünü gerdirdiği ve çenesine dolgu yaptırdığı konuşulan Hande Yener'in gözlerinin kenarındaki bantlar dikkat çekti. 48 yaşındaki ünlü popçu hakkında çıkan estetik iddialarına cevap verdi.

45. yaşını kutlayan şarkıcı ve model Aylin Coşkun'un doğum günü partisine katılan Hande Yener'in görüntüsü şaşkına çevirdi. Gözünün yanındaki bantlar dikkat çekti. Bir hafta gibi kısa bir sürede görüntüsünde büyük değişiklik olan Hande Yener hakkındaki estetik iddialarına yanıt verdi.


Saçlarının rengini açıp kaynak taktırarak imaj değişikliğine giden Hande Yener ''Yapıyoruz bir şeyler. Zamanı durdurmak o kadar kolay değil. O bantlar bir haftaya çıkacak. Dert olmasın size. Sosyal medya üzülmeyin benim için.'' dedi.


'DOLGU VE BOTOKS YOK, FRANSIZ ASKISI YAPTIRDIM'

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına açıklamalarda bulunan Yener, estetik yaptırdığı iddialarıyla ilgili şöyle konuştu:

''Gerçekten çok soruluyor, merak ediliyor. Dolgu diyorlar, botoks diyorlar. Yanlış bilgilendirmek istemem. Dolguyla botoksla zaten yüzün yukarıya kalkma ihtimali yok. Ben uzun zamandır bu işlerle ilgileniyorum. Çünkü sahnede güzel, genç, bakımlı görünmek benim için çok önemli. Bana ilham oluyor, enerjim artıyor. Fransız askısı yaptırdım. Yüzümün kırışmasına ve sarkmasına hep engel oluyorum. Spor yapıyorum, vücuduma iyi bakıyorum. O bantlar da iki gün sonra çıkacak. Her şey yolunda.''

 

 

Hande Yener'in yüzüne ne oldu? Gözünün kenarındaki bantlar dikkat çekti ile ilgili etiketler Hande Yener estetik 2. Sayfa fransız askısı estetik operasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.