Hande Yener’den “sahte tık” göndermesi

Hande Yener, sosyal medya hesabından isim vermeden bazı meslektaşlarını hedef aldı. Ünlü popçu, bazı şarkıcıların sahte tıklanma satın aldıklarını öne sürerek göndermede bulundu. Yener'in bu sözleri genç şarkıcı Aleyna Tilki'ye gönderme şeklinde yorumlandı.

Acele Etme, Yalanın Batsın, Sebastian, Havaalanı, Acı veriyor gibi şarkıları dillere dolanan49 yaşındaki şarkıcı Hande Yener, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı bir paylaşımla sahte tıklanma satın alarak klipleri çok izleniyormuş gibi gösteren şarkıcılara göndermede bulundu.


Hande Yener, 1 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından “Ah eski sahte tıklar yok, çok üzülüyorum. Reklam parasıyla da bir yere kadar milyoncuk olunuyor. Milyonlarca dinleyen kitleler yok oldular, bir yerlere gittiler. Yav he he!” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Hande Yener’den “sahte tık” göndermesi


Hande Yener'in isim vermeden yayınladığı paylaşım için takipçileri yakın zamanda yeni şarkısı 'Al ya da Bırak’ı (Take It or Leave It) yayınlayan ve ilk şarkılarına göre düşük bir dinlenme/izlenme alan Aleyna Tilki’ye söylediği şeklinde yorumladı.

 

Hande Yener’den “sahte tık” göndermesi ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Hande Yener Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.