Hande Yener, Seren Serengil'e son darbeyi vurdu!

Şarkıcı Hande Yener ve Seren Serengil arasında yaşanan polemikler gün geçtikçe büyüyor. Sosyal medyadan mahkeme salonlarına taşınan olayların ardından Serengil hakkında iki ay Yener'in adını anmama kararı verildi.

Şarkıcı Hande Yener, sahnede eteği ve göğsü açıldığı sırada çekilen iki fotoğrafını Instagram’da izinsiz yayınladığı iddiasıyla Seren Serengil hakkında koruma talebinde bulundu.

İKİ AY UZAK DURACAK!

Mahkeme, Seren Serengil’in iki ay süreyle Hande Yener’e şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.

100 BİN TL İSTEDİ

Seren Serengil bir süre önce çıplak fotoğraflarını internet hesabından yayınladığı iddiasıyla Hande Yener’e 100 bin liralık tazminat davası açmış, ardından ceza davası açılması için savcılığa şikayette bulunmuştu.

Hande Yener, Seren Serengil'e son darbeyi vurdu! ile ilgili etiketler Hande Yener Seren Serengil dava çıplak fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.