Hande Yener 'ruhunu' buldu!

Pop müziğin kraliçesi Hande Yener, sevgilisi ünlü rapçi Misha hakkında ilk kez açıklama yaptı. Yener, "Müzikle uğraşırken birbirimizi tamamladığımızı hissettik. Aslında yalnız kalmak istediğim bir dönemdeydim. Ama aşk ansızın geldi.'' dedi.

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam Bebek'te Lucca adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Yener, yeni sevgilisi rap yıldızı Misha için ilk kez yorum yaparak ''Stüdyoda çalışırken bir anda aramızda güzel bir elektrik oluştu. Müzikle uğraşırken birbirimizi tamamladığımızı hissettik. Aslında yalnız kalmak istediğim bir dönemdeydim. Ama aşk ansızın geldi.'' dedi.

Ünlü şarkıcı muhabirlerin ''Sevgilinizi cep telefonunuza 'Ruhum' diye kaydettiğiniz doğru mu?'' sorusuna da ''Sizden de bir şey kaçmıyor! İnsanın ruhunu bulması ne güzel'' diye cevap verdi.

Rap yıldızıyla aşk yaşayan Hande Yener'in yeni tarzı dikkat çekti.

Hande Yener 'ruhunu' buldu!

Hande Yener 'ruhunu' buldu! - Resim : 2

Hande Yener 'ruhunu' buldu! ile ilgili etiketler Hande Yener
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.