Hande Yener kendini star ilan ederek bombalamaya devam etti!

Seren Serengil'in çıplak fotoğrafını paylaşmasıyla Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Hande Yener, yaşadıkları kavgayla ilgili “Olay bir starla, ona taş atmaya çalışan, ne idiği belirsiz, mesleğinin ne olduğu bilinmeyen birinin beni alaşağı etmeye çalışması” dedi

Hande Yener, önceki gün Etiler’de stüdyo çıkışı görüntülendi. Seren Serengil’le sosyal medya üzerinden polemik yaşayan şarkıcı, paylaştığı üstsüz fotoğrafın kadına şiddet olarak yansıtılmaya çalışmasına tepki gösterdi.

KENDİNİ STAR İLAN ETTİ

İnsanların olaya ucuz baktığını söyleyen Yener, “Olay bir starla, ona taş atmaya çalışan, ne idiği belirsiz, mesleğinin ne olduğu bilinmeyen, televizyonlarda yaygara çıkaran, beni alaşağı etmeye çalışan sahte bir starın kankası arasında” diyerek yine Demet Akalın’a gönderme yaptı.

"İLLA DAYAK MI YEMEM GEREKİYOR"

Vicdanlı olduğunu ve kadınları hiçbir zaman ezmediğini sözlerine ekleyen şarkıcı, “Bir haftadır Seren Serengil’in programı başta olmak üzere, bana uygulanan şiddeti herkes görüyor. İlla dayak mı yemem gerekiyor, bu yapılan şiddet değil de nedir?

s-1ec92dae7c40334f4cc325b88d2c9f9044752d8a

"KİM BU, KÜÇÜK DEMET AKALIN MI?"

17 yıllık emeğime bön bön bakıp, atıp tutamaz! Kim bu, küçük Demet Akalın mı? Büyüğü bitti, küçüğü mü geldi? Radyolara parayla çaldırdığımı iddia ediyor. O dekontları gösterecek hakime. Sakın uzlaşma istemesin, sakın!” şeklinde konuştu.

Seren Serengil, “Ne idiği belirsiz dediğin kadının kadrosuna girmek için kapısında bekleyen biriydin. Üşüme diye içeri alırdım. Sıra kızıydın” diyerek Yener’e karşılık verdi.

Hande Yener kendini star ilan ederek bombalamaya devam etti! ile ilgili etiketler Seren Serengil Hande Yener Demet Akalın çıplak fotoğraf sansürsüz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.