Hande Yener ilk kez konuştu! Pişman mı oldu?

Geçtiğimiz gün Seren Serengil'in çıplak fotoğrafını paylaşan Hande Yener'in bu hareketinden pişman olup özür dilemesi beklenirken ünlü şarkıcı "Çok güzel oldu." diyerek yaptığı belaltı saldırıyı savundu.

Hande Yener, Seren Serengil'in üstüz fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşıp gündeme bomba gibi düştü. Önceki gün Levent'te görüntülenen Yener, yaptığı bu çirkin saldırıdan ve başlatmış olduğu kavgadan pişman olmadığını söyledi.

"ÇOK GÜZEL OLDU"

Hande Yener ve Seren Serengil'in "telifmetre" kavgası gündeme bomba gibi düşerken Yener'in Serengil'e yaptığı çirkin saldırıyı ısrarla savunması ve üstüne basa basa "Çok güzel oldu" demesi oldukça dikkat çekti.

Aldığı onca eleştiriye rağmen pişman olmadığını söyleyen Yener, "Ben işimi konuşmak istiyorum, boş konuşmak istemiyorum. Çok güzel oldu." dedi.

"BİLGİSİZ İNSAN"

Halktan gelen tepkiler hatırlatılınca ise Yener, "Halkın tepki verdiği falan yok, bot hesaplardan yazdıranlarla gaza gelip bana boş sorular sormayın. Bilgisiz bir insana sadece listeleri gösterdim" diyerek Serengil'e bir gönderme daha yaptı.

İşte ortalığı karıştıran o paylaşım:

seren-serengil-in-ciplak-fotografini-paylasan-10394684_8351_m

Hande Yener ilk kez konuştu! Pişman mı oldu? ile ilgili etiketler Hande Yener Seren Serengil fotoğraf Çıplak sansürsüz ifşa üstsüz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.