Hande Yener cesur sahne kostümleri ile ilgili iddialı konuştu: Şimdi daha açık giyeceğim!

Geçtiğimiz günlerde İzmir Alaçatı'da dinleyicileriyle bir araya gelen 48 yaşındaki ünlü pop şarkıcısı Hande Yener'in tercih ettiği transparan sahne kostümü çok konuşulmuştu. Transparan tercihi ile sosyal medyayı ikiye bölen meslektaşı Gülşen'e de destek veren Yener, ''şimdi daha açık ve cesur giyineceğim'' açıklamasında bulundu.

Hande Yener, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Berksan'la birlikte sahne kostümü için Nişantaşı'na geldiğini belirten şarkıcının kombini dikkat çekti. Şort ve tişört giyen 48 yaşındaki popçu, "Acelem var, konserim için kostüm bakmaya gidiyorum" açıklamasını yaparak, Gülşen'in ve kendisinin de sahnede iddialı kostümler giymesi hakkında konuştu.


"KUMAŞ KIYAFET BİZİ BOĞUYOR"


Geçtiğimiz günlerde mayoyu andıran bir kıyafetle sahneye çıkan Hande Yener, "Şimdi daha açık ve cesurunu giyeceğim" şeklinde konuştu.

Hande Yener cesur sahne kostümleri ile ilgili iddialı konuştu: Şimdi daha açık giyeceğim!

Konserinde transparan kıyafet giyen Gülşen'e yönelik eleştiriler hakkında ise ünlü şarkıcı, "Biz sanatçılar kıyafete önem gösteririz. 'O kadar spor yaptık tabii ki de böyle giyineceğiz değil mi Gülşen’cim?' dedim. Sahnede kumaş kıyafet bizi boğuyor. Bu yüzden böyle giyiniyoruz" açıklamasını yaptı.

 Hande Yener cesur sahne kostümleri ile ilgili iddialı konuştu: Şimdi daha açık giyeceğim! - Resim : 2

"GÜLŞEN'İN FİZİĞİNİ BEĞENİYORUM"


Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Berksan ile birlikte gece kulübü Sortie'de sahne alan Hande Yener, mayoyu andıran iddialı sahne kıyafetiyle dikkat çekmişti.Ünlü şarkıcı, iddialı bir kostüm seçtiğinin ve meslektaşı Gülşen'in de sahnede transparan bir pantolon giydiğinin hatırlatılması üzerine meslektaşına övgü dolu sözlerle destek çıkmıştı.

 "Gülşen'in fiziğini beğeniyorum. Zaten 'Sarışınım' klibinde de öyle giyinmişti. Unutuldu galiba, hatırlattı o da. Tabii dünya starları bunu hep yapıyor ama Türkiye'de pek alışıldık bir durum değil..."

Hande Yener cesur sahne kostümleri ile ilgili iddialı konuştu: Şimdi daha açık giyeceğim! - Resim : 3


"POPOSU GÜZEL, GİYİYOR"

"Ben de bazı konserlerimde böyle şeyler yapmıştım. Kendini nasıl rahat hissediyorsa artık. Biz aileyiz, olaya çok yabancı gibi bakmamak lazım. Arada kafasına eser, acayip davranır. Bunlar olabilir... Michael Jackson suratını bembeyaz yapıp fotolarını basına yolluyordu, bu işler stratejik işler. Çok hoş, bakımlı bir kadın Gülşen. Poposu güzel giyiyor, ne yapsın. Sosyal medyanın gazına gelmeyelim, herkes özgürlüğünü yaşasın."


Milliyet / Seçkin Şenvardar

Hande Yener cesur sahne kostümleri ile ilgili iddialı konuştu: Şimdi daha açık giyeceğim! ile ilgili etiketler Hande Yener Gülşen kostüm sahne kıyafeti
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.