"Hande tezgahtar olsa Murat onunla sevgili olmazdı!"

Bir televizyon programının canlı yayınına katılan oyuncu Esra Sönmezer, şarkıcı Murat Dalkılıç'ın, oyuncu Hande Erçel ile popüler olduğu için aşk yaşadığını iddia etti.

TEVE 2'de yayınlanan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa'ya konuk olan Esra Sönmezer, Murat Dalkılıç ve Hande Erçel aşkı için "Hande oyuncu yerine tezgahtar olsaydı sevgili olmazlardı" dedi.

 

"ONUN POPÜLER OLDUĞUNUN FARKINDA"

 Programda Hande Erçel, Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur haberi konuşulurken yorum yapan Sönmezer'in çift hakkında yaptığı yorum şaşırttı. Merve Boluğur'dan boşandıktan sonra Hande Erçel ile aşk yaşayan Murat Dalkılıç için "Hande tezgahtar olsaydı, Murat sevgili olmazdı. Onun popüler olduğunun farkında. Ev hanımı olsa yine sever ama bu kadar yüksek bir ihtimal olmazdı" dedi.

 "UZUN SÜRE EVLİ KALAMAZLAR, İDDİAYA GİRERİM"

Sunucuların sizce 'İlişkileri ne kadar sürer?' sorusuna cevap veren Sönmezer, "Hande ve Murat birbirini seviyor gibi görünüyor. Belki evlenirler ama onları 5-10 sene evli göremeyiz her türlü iddiasına girerim" dedi.

Esra Sönmezer
Esra Sönmezer

 

 

"Hande tezgahtar olsa Murat onunla sevgili olmazdı!" ile ilgili etiketler Murat Dalkılıç Hande Erçel esra sönmezer ikinci sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.