Hande Subaşı kendisini aldatan eşine geri döndü!

Güzel oyuncu Hande Subaşı, iki yıl önce aldatıldığı iddiasıyla ayrıldığı eşi Can Tursan ile Bebek'te görüntülendi. Barıştıkları tahmin edilen çiftin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Hande Subaşı eski eşi Can Tursan ile Bebek'te objektiflere takıldı. Çiftin neşeli halleri yeni bir ilişkiye başladıkları düşüncesini akıllara getirdi.

RIZA KOCAOĞLU İLE ANILIYORDU

İki yıl önce Can Tursan'dan Boşanan Hande Subaşı, Rıza Kocaoğlu ve Altuğ Leblebici gibi isimlerle anılırken, eski eşi Can Tursan'la birlikte görüntülendi. Eski eşine döndüğü öne sürülen Subaşı iki yıldır görüşmediği Tursan ile Bebek'te neşeli halleriyle kameralara yansıdı.

Hande Subaşı kendisini aldatan eşine geri döndü!

''HİÇ KÜSMEDİK''

2012 yılında nikah masasına oturan ancak 2016 yılında evliliklerini sonlandıran çift Hande Subaşı ve Can Tursan muhabirlerin, "Barıştınız mı?" sorusunu, "Hiç küsmedik ki" yanıtını verdiler.

4 YILLIK EVLİLİĞİ İHANET BİTİRDİ

Hande Subaşı, 2016 yılında 4 yıllık evliliğini ihanet nedeniyle bitirdi. İddiaya göre Can Tursan, arkadaşlık sitelerinin birçoğuna üye oldu. Buradan birçok güzelle samimi sohbetler eden Tursan, Hande Subaşı'nın birkaç yakın arkadaşı tarafından bu sitelerde fark edildi. Dostları aracılığıyla 'sanal ihanete uğradığını' öğrenen güzel oyuncu da hiç düşünmeden Tursan'la evliliğini bitirme kararı almıştı.

Hande Subaşı kendisini aldatan eşine geri döndü! - Resim : 2

 

Hande Subaşı kendisini aldatan eşine geri döndü! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.