Hande Soral'ın şaşırtan değişimi!

Güzel oyuncu Hande Soral, “Dali’nin Kadınları” oyunu için dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo’ya benzetildi.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu bünyesinde sahnelenecek olan “Dali’nin Kadınları” oyununda ünlü ressam Frida Kahlo’yu canlandıracak olan Hande Soral’ın, fotoğraf çekimleri sırasında usta makyöz Neriman Eröz tarafından gerçekleştirilen adım adım değişimi, görenleri şaşırttı.

"BENZERLİĞE BEN BİLE İNANAMADIM"

Provaları son hızıyla devam eden “Dali’nin Kadınları” oyununun başrol oyuncularından Hande Soral, “Frida Kahlo, zor bir hayat yaşamış ama eserleriyle de döneme damgasını vurmuş, dünyaca ünlü popüler bir kültür ikonu. İlk tiyatro oyunum ve uzun süredir provadayız. Çok heyecanlıyım… Fotoğraf çekimlerindeki benzerliğe ben bile inanamadım” dedi.

Hande Soral'ın şaşırtan değişimi!

13 EKİM'DE TİYATRO SEVERLERLE BULUŞACAK

Erdi Işık tarafından kaleme alınan, Ali Düşenkalkar’ın yönetmenliğini yaptığı, başrollerini Hatice Aslan, Devrim Nas, Hande Soral, Gülin İyigün ve Açelya Devrim Yılhan’ın paylaştığı “Dali’nin Kadınları”, 13 Ekim Cumartesi, Zorlu PSM de tiyatro severlerle buluşacak.

Hande Soral'ın şaşırtan değişimi! ile ilgili etiketler Hande Soral frida kahlo dali'nin kadınları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.