Hande Soral ve İsmail Demirci'nin aşk hikayesi nasıl başladı?

15 Ekim'de evlenen Hande Soral ve İsmail Demirci'nin tatil sırrı ortaya çıktı.

Oyuncu Hande Soral ile İsmail Demirci, 15 Ekim'de evlendi.

Hande Soral, "Eşini tanımak istiyorsan önce tatile git derler. Biz birbirimizi 2015 yazında Bodrum tatilinde tanıdık, 15 gün sonra sevgili olduk. Sonra hiç ayrılmadık" dedi. İsmail Demirci ise, "Evlilik teklif edince duygulanıp ağlar diye düşündüm. Ama Hande kahkaha ile güldü" dedi.

Yeni sezonda İsimsizler dizisinin kadrosuna dahil olan Hande Soral ile meslektaşı İsmail Demirci 2,5 yıl önce başlayan birlikteliklerine geçtiğimiz ay resmiyet kazandırdı. İkilinin düğün törenine sanat dünyasından da pek çok isim katıldı. Hande Soral'ı yalnız bırakmayanlar arasında kendisi gibi oyuncu olan Bensu Soral da vardı. Soral kardeşlerin pistte coştuğu anlar geceye damga vurdu.

hande-soral-174848BD

Geceye; Ekin Türkmen, Serken Keskin, Tugay Mercan, Mert Öcal, Çağatay Tosun, Yönetmen Erol Özlevi, Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Barış Kılıç ve eşi, Metin Akdülger, Görkem Sevindik, Burak Sevinç, Selen Uçer, Çağdaş Onur Öztürk, Arif Pişkin, Mehtap Bayrı gibi ünlü isimler de katıldı.

Hande Soral ve İsmail Demirci'nin aşk hikayesi nasıl başladı? ile ilgili etiketler Helin Avşar Taciz Sosyal Medya Instagram isyan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.