Hande Sarıoğlu'nun YouTube kanalında ilginç anlar... "Ayakların çok güzel kokuyor Hande"

HaberTürk'ten olaylı şekilde ayrılan spiker Hande Sarıoğlu, YouTube'daki iddaa programındaki performansıyla konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medyadaki "skandal" dans videosu sonrası kanalla yollarını ayıran güzel sunucunun programında ilginç anlar yaşandı.

Sunucu Hande Sarıoğlu, spor muhabiri Ertan Süzgün'le birlikte YouTube'da iddia programı yapmaya başlamıştı. İkilinin son bölümde izleyenleri şaşırtan ilginç anları sosyal medyanın diline düştü. 

Sarıoğlu'nun ayağını incelerken konuşan Süzgün, "Artık Hande o kadar yorgun ki damarları çıkmış. Çalışmaktan, ben kaybettikçe eve o para getirdiği için şuraya bak damarları çıktı. Seni düşürdüğüm durumdan sonra bir daha iddaa oynamayacağım. Rızkımızı dışarıya vermeyeceğim. Ayakları güzel, kolları, kokusu… Yaklaşamıyorum çok güzel kokuyor çünkü" ifadelerini kullandı.

Hande Sarıoğlu'nun YouTube kanalında ilginç anlar... "Ayakların çok güzel kokuyor Hande" ile ilgili etiketler Hande sarıoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.