Hande Sarıoğlu'ndan olay doğal gaz yorumu: “Benim ateşimle ısınıyoruz”

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Hande Sarıoğlu, doğal gaz yorumu ile olay yarattı. Kış gelmesine rağmen evinde neden doğal gaz yakmadığını söyleyen Sarıoğlu, "Yakmıyorum çünkü ben alev alev yanıyorum. Benim ateşimle ısınıyoruz" dedi.

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Hande Sarıoğlu, Youtube platformu üzerinden Ertan Süzgün ile yaptığı programla çok konuşuluyor. Kıyafet tarzı kadar olay yorumlarıyla gündemde kalan Sarıoğlu’nun son doğal gaz çıkışı hayranlarını oldukça şaşırttı.

Son dönemde artan doğal gaz faturalarına göndermede bulunan Hande Sarıoğlu, evinden neden doğal gaz yakmadığını ilginç çıkışıyla yorumladı.

Hande Sarıoğlu'ndan olay doğal gaz yorumu: “Benim ateşimle ısınıyoruz”

Sarıoğlu, "Kar, kış, kıyamet... Biz arkadaşlar doğal gaz faturası ödemiyoruz çünkü evde doğal gaz yakmıyoruz. Neden çünkü ben alev alev yanıyorum. Benim ateşimle ısınıyoruz" ifadelerine yer verdi. Sarıoğlu, sözlerinin devamında ise Gülşen'in "Bir İhtimal Biliyorum" şarkısını söyledi.

Hande Sarıoğlu'ndan olay doğal gaz yorumu: “Benim ateşimle ısınıyoruz” ile ilgili etiketler Hande Sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.