Hande Sarıoğlu'ndan Ahmet Hakan'a sert yanıt!

Sosyal medya hesabından paylaştığı oryantal videosuyla gündem olan spiker Hande Sarıoğlu, söz konusu videoyu paylaştıktan sonra Habertürk'ten ayrılmıştı. Sarıoğlu, kendisine, "Story şebeği" diyen Ahmet Hakan'a ise, "Benim oryantalimden daha kıvrak dilleri ve kalemleri olan siyaset şebeği" sözleriyle karşılık verdi.

Instagram hesabı üzerinden paylaştığı dans videosunun ardından Habertürk'ten ayrılan spor spikeri Hande Sarıoğlu, söz konusu videoya yönelik gelen küçümseyici eleştirilere, “Ben ne yaptığımın, paylaşımlarımın farkındayım. Dans gösterim de renkliydi, bunun farkındayım. Ancak dans ettim diye de tu kaka değilim. Ne kıyametler koptu kanalda, ama bizim dansımızı idare edemediler” diyerek yanıt vermişti.

"STORY ŞEBEĞİ"

Sarıoğlu'nun oryantal videosuna gelen eleştiriler devam ederken, Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan da dün yazdığı yazıda Sarıoğlu'nun dans videosunu hedef almıştı. Yazısında, "Şebeklik yapıp dikkat çekmeye çalışan bir 'story şebeği' gördüm" diyen Hakan'a Sarıoğlu'ndan yanıt gecikmedi. 

"SİYASET ŞEBEKLİĞİ YAPAN BİRİ BENİM ORYANTALİME 'STORY ŞEBEKLİĞİ' DEMİŞ!

Bu cümleler karşısında sinirlerine hakim olamayan Sarıoğlu, Ahmet Hakan'a sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi:

“İzlemeyen, konuşmayan, yazmayan kalmasın lütfen, alınırım. O her şeyi çok bildiklerini sanan, benim oryantalimden daha kıvrak dilleri ve kalemleri olan dayılara seri oryantal getirin. Elden ele gönderin, paylaşın. Ülkede oryantal açığı varmış! İnsanların gözünün içine baka baka siyaset şebekliği yapan biri benim oryantalime 'story şebekliği' demiş; bak şu şebeğe.”

Hande Sarıoğlu'ndan Ahmet Hakan'a sert yanıt!

Hande Sarıoğlu'ndan Ahmet Hakan'a sert yanıt! - Resim : 2

Söz konusu paylaşımında ardından Hande Sarıoğlu, kendisini takip eden Ahmet Hakan'ı engelledi. Sarıoğlu Hakan'ı engellemeden önce, "Beni takip ediyor bir de" diye not düşmeyi de ihmal etmedi. 

 

Hande Sarıoğlu'ndan Ahmet Hakan'a sert yanıt! ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Habertürk Hande sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.