Hande Sarıoğlu YouTube'da program yaptığı Ertan Süzgün ile kavga etti! Yollarını ayırdılar

Sosyal medyada paylaştığı oryantal dans videosu yüzünden Habertürk TV'den kovulan 33 yaşındaki sunucu Hande Sarıoğlu daha sonra YouTube'a yönelerek kanal açmıştı. Ertan Süzgün ile birlikte program yapan Hande Sarıoğlu ilginç bir açıklamada bulundu. Süzgün ile yollarını ayırdığını söyleyen sunucu programa artık yalnız devam edecek.

Habertürk TV'deki işinden olan Hande Sarıoğlu son olarak Youtube kanalı üzerinden Ertan Süzgün ile program yapıyordu. Oldukça ilgi gören program hakkında şok bir açıklamada bulunan Sarıoğlu, Süzgün ile kavga ettiklerini ve yollarını ayırdıklarını söyledi.

Her hareketi ile olay olan ve sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sık sık söz ettiren Hande Sarıoğlu, YouTube kanalında program yaptığı Ertan Süzgün ile yollarını ayırdıklarını resmen açıkladı. Bundan sonraki süreçte programlarına yalnız devam edeceğini söyleyen Sarıoğlu yeni partner konusuna ise hiç değinmedi.

Hande Sarıoğlu YouTube'da program yaptığı Ertan Süzgün ile kavga etti! Yollarını ayırdılar

''NE YAPTINIZ NE ETTİĞİNİZ ERTAN'I KOLTUĞUNDAN ETTİNİZ''

Hande Sarıoğlu "Ertan Süzgün nerede?" sorusuna, ''Arkadaşlar yeni bölüm yayında ama bir farkla. Ertan’la şiddetli geçimsizlikten dolayı boşandık. Şakasız söylüyorum, bayağı kavga edip ayrıldık. 2022’nin ilk bölümünü çekmek için toplanmıştık ama merkür retrosundan etkilenip dağıldık. Ne yaptınız ne ettiniz Ertan’ı koltuğundan ettiniz, yani HandeKaplı Ertan bitti. Ama ben HandeKaplı olarak tek başıma devam ediyorum. Covid olduğum için zaten geçen haftayı boş geçmiştik, bu hafta da kavga gürültü derken anlaşamayınca; oturdum koltuğa kendi kendime örgü örüp seçtiğim maçları yorumladım." ifadelerini kullandı.

Hande Sarıoğlu’nun bu paylaşımından sonra çok sayıda takipçisi "Ertan'ın yerine ben gelebilirim" teklifinde bulundular.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hande Sarıoğlu (@hndsar)'in paylaştığı bir gönderi

Hande Sarıoğlu YouTube'da program yaptığı Ertan Süzgün ile kavga etti! Yollarını ayırdılar ile ilgili etiketler YouTube Sosyal Medya Hande sarıoğlu ertan süzgün proğram
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.