Hande Sarıoğlu: Taytımı Giyer, Sergilerim! Kimler İstedi de Vermedim

Paylaşımlarıyla gözleri alan spiker Hande Sarıoğlu deri taytıyla verdiği pozunun çok beğenildiğini söyledi. Yeni pozlar da veren Hande Sarıoğlu yatak odasını gezdirdi. Ünlü spiker, taytları ve özel hayatı hakkında konuştu.

Hande Sarıoğlu sosyal medyada paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Cesur açıklamalarıyla da sık sık gündem olan Sarıoğlu, yatak odasınının kapılarını 2. Sayfa programına açtı.

Croplarını gösteren ve fiziğinin fit olması için spor yapan Hande Sarıoğlu, sevgilisi olup olmadığı sorusuna yanıt verdi.

Hande Sarıoğlu: Cüretkarımdır! Taytımı giyerim - Resim : 2

"KİMLER İSTEDİ DE VERMEDİM"

Hande Sarıoğlu, "Şöyle düşünenler oluyor, bu kızıın nasıl sevgilisi yok" Bir de ben cüretkar bir kadınım. Arkadan pozlar olsun, dekoltem olsun, taytlarım olsun giyer sergilerim. Arayıştayım sananlar oluyor, kimler istedi de vermedim. Eğer istesem o yalılar, arabalar onlar elimi sallasam ellisi" dedi.

Hande Sarıoğlu: Taytımı Giyer, Sergilerim! Kimler İstedi de Vermedim ile ilgili etiketler Hande sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.