Hande Sarıoğlu kimdir? Spor spikeri Hande Sarıoğlu neden kovuldu?

Sosyal medya hesabından Mezdeke dansı yaptığı görüntüleri paylaşan Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu’nun işine son verildiği iddia edildi. Peki, Hande Sarıoğlu kimdir?

Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu, sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiriyordu. Evinde doğal halleri ile verdiği pozları sık sık takipçileriyle paylaşan 32 yaşındaki Hande Sarıoğlu, geçtiğimiz günlerde de yüzünün yarısı peçeyle kapalı bir şekilde Mezdeke dansı yaptığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşınca yer yerinden oynamıştı.

Sarıoğlu'nun oryantal dans yaparak paylaştığı dans videosu kısa zamanda takipçilerinin büyük beğenisine neden olurken paylaşılan video Habertürk yönetimini rahatsız etti. Hande Sarıoğlu'nun evde arkadaşlarıyla eğlenmek için yaptığı dans şovunu sosyal medyada paylaşması sonrası Habertürk, ünlü spiker Hande Sarıoğlu’nun işine son verdi.

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Hande Sarıoğlu kimdir? Spor spikeri Hande Sarıoğlu neden kovuldu?

Halid Ziya Uşaklıgil’in eserinden uyarlanan, bir döneme damga vuran, başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu’nun oynadığı “Aşk-ı Memnu” dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Hande Sarıoğlu, 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı.

2011 yılında “Pasaport” Adlı bir yarışma programını Ümit Erdim ile birlikte sundu. Daha sonra Fox TV’de “Kaç Para Kaç” programını çekti.

Şubat 2016 ayında TV8’de başlayan ve Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu’nun yaptığı “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı programda Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi birlikte jüri üyeliği yaptı.

Daha sonra 2017 Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da görev alan Hande Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk TV ekranlarında yer almaya başladı

Hande Sarıoğlu kimdir? Spor spikeri Hande Sarıoğlu neden kovuldu? ile ilgili etiketler Habertürk Hande sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.