Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Hande Sarıoğlu paylaştığı dans videosu ile gündem olmuştur. Ünlü spor spikeri paylaştığı dans videosu nedeni ile işten kovulduğu iddia edildi. Peki, Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne detaylar haberimizde.

Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne merak ediliyor. Başarılı spor spikeri Hande Sarıoğlu paylaştığı dans videosu ile sosyal medyada gündem olmuştur. Dans videosu yüzünden HaberTürk Kanal yönetimi tarafından o görüntüler yüzünden ekrana çıkartılmayan ünlü sunucuya iş akdinin feshedildiğini bildirilmiş. Peki, Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne detaylar haberimizde.

Hande Sarıoğlu kimdir?

Tam adı ile Hande Lala Sarıoğlu 19 Eylül 1988 yılında Akçakoca, Düzce’de dünyaya gelmiştir. Hande Sarıoğlu spor Spikeridir. Hande Sarıoğlu, üniversite eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamlamıştır.

Aşk-ı Memnu dizisinde düğün organizatörü rolünde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer almıştır.

Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

2011'de Pasaport adındaki yarışma programında Ümit Erdim ile birlikte sunuculuk yaptılar. Daha sonra FOX’ta Kaç Para Kaç programının sunuculuğunu ve Şubat 2016'da TV8 kanalında başlayan Böyle Çok Daha Güzelsin programında Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi ile birlikte jüri üyesi olarak yer almıştır.

2017'nin Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da çalışmaya başlayan Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk'te çalışmaya başlamıştır. Emin Çağlar ve Fatih Altaylı'nın yorumculuk yaptığı Spor Saati programını sunmuştur. 2 Aralık 2019'daki programda Altaylı ile tartıştıktan sonra programın sunuculuğunu bıraktığı bilinmekte.

Instagram adresi ne?

Hande Sarıoğlu’nun Instagram adresine Hande Sarıoğlu (@hndsar) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Hande Sarıoğlu kimdir sevgilisi kim Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.