Hande Sarıoğlu elinde lolipopla kalça dansı yaptı! Gülşen'e meydan okudu!

Yaptığı kalça dansıyla adından söz ettiren ve uzun süre gündemden düşmeyen ünlü spiker Hande Sarıoğlu şimdi de, YouTube yayınında Gülşen'in "Lolipop" isimli şarkısını açarak elinde lolipopla yaptığı dans ile gündeme geldi. 

Kalça dansı nedeniyle Habertürk'le iş ilişkisini sonlandırması çok konuşulan ünlü spiker Hande Sarıoğlu, Youtube üzerinden yaptığı programda ilginç danslarına devam ediyor.

KÜLOTLU ÇORABINI HEDİYE ETMİŞTİ

Sarıoğlu önceki günlerde bir hayranına külotlu çorabını hediye etmesi nedeniyle çok konuşuldu. Konuğun "Çok heyecanlıyım elim ayağım titriyor" sözü üzerine elindeki çorabı genç adamın eline değdirerek konuşan Sarıoğlu, "Ayağının titrediğini hissedebiliyorum. Şimdi seni daha çok titreteceğim" ifadelerini kullandı.

Hande Sarıoğlu elinde lolipopla kalça dansı yaptı! Gülşen'e meydan okudu!

Sarıoğlu bugün de programından bir bölümü takipçileriyle paylaştı. Sarıoğlu'nun elindeki lolipop ile kalça dansı yaptığı bu anlar, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

 

 

 

 

 

Hande Sarıoğlu elinde lolipopla kalça dansı yaptı! Gülşen'e meydan okudu! ile ilgili etiketler Gülşen dans Hande sarıoğlu lolipop
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.