Hande Sarıoğlu aşka geldi! Valerien Ismael'e “At gibi hoca” benzetmesi

Hem sosyal medyada yaptığı paylaşımlar hem de Youtube’deki spor programları ile gündem olan Hande Sarıoğlu bu seferde kafayı Beşiktaş’ın yeni hocası Fransız Valerien Ismael’e taktı. Siyah beyazlıların son maçına giden Sarıoğlu, Valerien Ismael için “At gibi hoca” yorumunda bulundu.

Sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlar ve Youtube’deki spor programları her daim adından söz ettirmeyi başaran ve bir fenomen haline gelen Hande Sarıoğlu, Beşiktaş’ın yeni Fransız hocası Valerien Ismael’e fena sardı.

İlk kez Alanyaspor maçında siyah beyazlı taraftarların karşısına çıkan ve karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Ismael, "Taraftarımıza bu sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün ben ve ailem için harika bir atmosfer vardı” dedi.

Hande Sarıoğlu aşka geldi! Valerien Ismael'e “At gibi hoca” benzetmesi

Yaptığı dansların yanı sıra yorumları ile de sık sık gündeme gelen Hande Sarıoğlu'nun da gündeminde siyah beyazlı taraftarlar gibi Valerien Ismael vardı. Alanyaspor Beşiktaş maçını tribünden takip eden Sarıoğlu, siyah beyazlıların yeni hocası Ismael’i görünce kendinden geçti.

Hande Sarıoğlu aşka geldi! Valerien Ismael'e “At gibi hoca” benzetmesi - Resim : 2

Bu duruma duyarsız kalamayan Hande Sarıoğlu, sosyal medya paylaşımında, "Valerien İsmael, seni ilk gördüm dedim ki, anaaağğ dedim, Veliefendi’nin kapısı açık mı kalmış yaa dedim, at kaçmış dışarı, at gibi hocaa dedim😁🦅🐎

Maçta İsmayilim şu an göz hapsimde yazıyorum bu satırları, aşka geldim😂" yorumunda bulundu.

Hande Sarıoğlu aşka geldi! Valerien Ismael'e “At gibi hoca” benzetmesi ile ilgili etiketler Beşiktaş Hande sarıoğlu Valerien İsmael
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.