Hande Fırat'ın telefonu! Kimdir?

Hande Fırat'ın telefonu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hafıza 15 Temmuz Müzesi'nin açılışı yapıldı. Hande Fırat, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Erdoğan ile facetime bağlantısı yaparak CNN Türk ekranlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı vatandaşlarla buluştu. O telefon,Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ne konuldu. İşte Hande Fırat'ın telefonu...

Hande Fırat'ın telefonu! Gündemde konuşulan konular arasında Hande Fırat'ın telefonu yer alıyor. Fırat'ın darbe gecesi Erdoğan ile facetime bağlantısı ile görüştü. O bağlantı CNN Türk ekranlarında vatandaşlarla buluştu. Fırat'ın o telefonu ise Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ne konuldu.İşte Hande Fırat'ın telefonu! Merak edilen detaylar haberimizde...

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Hande Fırat'ın gerçekleştirdiği facetime bağlantısı ile CNN Türk ekranlarından vatandaşları meydanlara çıkmaya çağıran Erdoğan, darbe girişiminin bastırılmasında kilit rol oynayan o görüşmeyi gerçekleştirdiği telefonu müzede hazırlanan yerine yerleştirdi.

Hande Fırat'la müze içerisinde bir süre sohbet eden Erdoğan daha sonra Fırat'tan aldığı telefonu özel olarak hazırlanan bölmeye yerleştirdi.

HANDE FIRAT KİMDİR?
Hande Fırat, 10 Eylül 1974'te Ankara'da doğdu.Ortaöğrenimini Ankara Tevfik Fikret Lisesi'nde, yükseköğrenimini ise Ankara Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü'nde tamamladı.

Fırat, televizyonculuk kariyerine yükseköğrenimi devam ederken başladığı staj ile adım attı. Kanal D, NTV ve BRT'de görev aldı. Kasım 1999'da CNN Türk'te başbakanlık muhabiri olarak çalışmaya başladı. 2011'de CNN Türk'ün, 2014'te de Kanal D'nin Ankara Temsilcisi oldu.

2016 Türkiye askerî darbe girişimi sırasında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı FaceTime üzerinden CNN Türk canlı yayınına konuk etti.[2] Erdoğan'ın halkı sokağa çıkmaya çağırmasıyla darbenin gidişatını değiştiren bu yayın, Fırat'ın başarısı olarak görüldü.[3][4][5][6][7][8][9] Aynı yıl düzenlenen 43. Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yılın Medya Olayı" dalında ödüle layık görüldü

Hande Fırat'ın telefonu! Kimdir? ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.