Hande Fırat'ı fena kandırdılar! Bakan Koca adına yapılan sahte Geççek paylaşımını yayına taşıdı

Geççek şarkısını yayınlayan Tarkan, şarkının sözleri nedeniyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Siyasi alana çekilmek istenen şarkıyla ilgili yüzbinlerce paylaşım yapılırken, CNN Türk'ten Hande Fırat, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca adına yapılan sahte paylaşımı gerçek sanıp canlı yayına taşıdı.

Tarkan'ın Geççek şarkısı çıkar çıkmaz sosyal medyanın gündemine oturdu. Şarkının sözleri nedeniyle tam bir kutuplaşma yaşanırken, Tarkan'ın pandemi için yazdığını söylediği Geççek siyasi zemine çekilmeye çalışıldı.

CNN Türk'te Gece Görüşü programını hazırlayıp sunan Hande Fırat da Tarkan'ın Geççek adlı şarkısının sosyal medyadaki yansılamalarını yayında ekrana taşıdı.

Şarkı hakkında kısa sürede 100 binden fazla yorum yapıldığını belirten Hande Fırat, sahte hesap açanların kurbanı oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca adına açılan sahte hesaptan yapılan Geççek hakkındaki paylaşımı gerçek sanıp okuyan Fırat durumu fark etmedi.

Hande Fırat yayında, "Şarkı üzerinden bir de kutuplaşma var. Şu anda sosyal medyada 100 binin üzerinde mesaj var. Fahrettin Koca ise şarkının pandemi sürecini kastettiğini belirten bir mesaj yayınladı" dedi.

 

Hande Fırat'ı fena kandırdılar! Bakan Koca adına yapılan sahte Geççek paylaşımını yayına taşıdı ile ilgili etiketler Tarkan Hande Fırat Geççek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.